用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼教雜談 百合照相館好不好啊? 急!!!
go

百合照相館好不好啊? 急!!! [複製鏈接]

想幫小女影小一面試報名相,有無家長試過百合照相館,好不好呀? 差不多HK$1000一打連CD,很貴呀,究竟是否物有所值呢?急!!!請試過的家長給點意見,多謝。
   2    0    0    0

回覆:百合照相館好不好啊? 急!!!

好貴呀!我唔知d間好唔好,但係真係超貴呀!我自己都係搵左兩間影,一間只係60幾1打連cd啦!

引用:想幫小女影小一面試報名相,有無家長試過百

原帖由 laprarie 於 14-07-09 發表
想幫小女影小一面試報名相,有無家長試過百合照相館,好不好呀? 差不多HK$1000一打連CD,很貴呀,究竟是 ...
I asked before and I was shocked with the price. I won't go there. The photo doesn't mean that much to the teachers (I think).

Waste of $

好貴!!

回覆 laprarie 的帖子

I have seen her website and facebook ,it is really the best in my mind!

回覆:百合照相館好不好啊? 急!!!

我想揾地方同阿囡影相報幼稚園,佢家下20個月咋,成日唔肯望鏡頭,我都想問下有冇邊間影得好。
上次係樂富間快圖美影相搞passport,影得麻麻,我覺得個staff冇咩心機咁。

我大仔影小一面試相(3年幾前) 是找它, 貴是貴, 但影左成個幾小時, 效果是我所有相最好的, 主要是我自己同佢影開相, 大仔不太喜上鏡, 要影到好係好難, 最後仲影左2款, 不過個時冇1000一款, 好似700-800左右, 都加左幾多...  因為是面試直資私立, 就相都重要.   

如果小朋友平時影 '快圖美'  已好sharp 就不需, 分別冇成千元大.

個老板無禮貌.祇看錢.幾張相收幾佰至仟.真易搵,咪比佢用個名人題名及一大班名校相吸引啦!好似減肥呀及整容廣告.映完實入咩?

E加digital 更係影到合心水先print 和比$

多謝各位意見!
‹ 上一主題|下一主題