用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼教雜談 幼稚園學生入學相
go

幼稚園學生入學相

請問系邊可以影到 睇的幼稚園學生入學相 ?

幼稚園學生入學相服飾應如何 ?

thank you

sunnyhoney 發表於 14-7-7 17:01
請問系邊可以影到 睇的幼稚園學生入學相 ?
幼稚園學生入學相服飾應如何 ?thank you  ...

我係屋企自已用單反機影,用photo printer 印出黎。。。。

其實我都係出面影過,不過阿仔係街外影,就好緊張,木無表情。

係屋企就可以影一百幾十張揀張靚既。

我都自己係屋企影. 影完再執下D光暗, SET成4R (1 張4R有8張學生相), 拎出街PRINT, 都係1蚊1張4R左右.

回覆:Sansam 的帖子

一樣…咁細個真係要影幾十張先有一張半張見得人,仲要係坐得正…

引用:我都自己係屋企影.+影完再執下D光暗,+SET成

原帖由 Sansam 於 14-07-07 發表
我都自己係屋企影. 影完再執下D光暗, SET成4R (1 張4R有8張學生相), 拎出街PRINT, 都係1蚊1張4R左右.  ...
Thank you

引用:Quote:sunnyhoney+發表於+14-7-7+17:01+請

原帖由 feidutdut 於 14-07-07 發表
我係屋企自已用單反機影,用photo printer 印出黎。。。。

其實我都係出面影過,不過阿仔係街外影,就好 ...
Thank you

回覆:sunnyhoney 的帖子

自己影完用電腦執先拎去哂,仲影左d家庭版搞鬼証件相

醒目開學勳章 貢獻勳章

著住校服近近地揾間曬相舖
恐龍家

我有自己影同快圖美都有, 自己做方便D.

N班時試過自己影,仲衰,因為見阿爸阿媽影,整古做怪。

反而出去影,見到陌生人佢就會硬晒軚唔郁。所以結果都係出去影。

引用:請問系邊可以影到+睇的幼稚園學生入學相+?+

回覆:幼稚園學生入學相

我諗住去digital printing影,有朋友帶1歲bb影過,影passport相,話影師好有心機,又影左好多張。