用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小一選校 真係輸啦!89網
樓主: kkh2014
go

真係輸啦!89網 [複製鏈接]

回覆:timeistight 的帖子

多謝你的資料。但我叩到88網一間小學啦。

恭喜呀!!!

恭喜!i!!

引用:多謝你的資料。但我叩到88網一間小學啦。 +

回覆:buddaau 的帖子

想請教91四寶,即係邊幾間?

引用:想請教91四寶,即係邊幾間? +

回覆:真係輸啦!89網

其實我唔係呢度講,但又冇地方可以發洩。當年雙非爭取到身份証,真係要多謝公民黨,自從出世爭牀位,爭奶粉,以後我既子女每年都要爭呢樣,爭個樣!政府政策又愛理不理,以後既日子小朋友同家長都好痛苦,D政棍口裏公義,卻只會誤人子弟,我恨之入骨!!!

引用:其實我唔係呢度講,但又冇地方可以發洩。當

原帖由 bapesimon 於 14-07-09 發表
其實我唔係呢度講,但又冇地方可以發洩。當年雙非爭取到身份証,真係要多謝公民黨,自從出世爭牀位,爭奶粉 ...
( 入境事務處處長根據此數據,承認沒有跡象顯示他被判敗訴會導致大批人士立即從內地湧入香港。終審法院分析這些數據,亦不認為判入境事務處處長敗訴會令香港承擔任何重大風險。)  那時未有自由行,終審法院認為雙非不會令香港承擔任何重大風險.

http://zh.m.wikipedia.org/zh-hk/%E8%8E%8A%E8%B1%90%E6%BA%90%E6%A1%88

引用:Quote:原帖由+bapesimon+於+14-07-09+發表

原帖由 lovebb2 於 14-07-09 發表
( 入境事務處處長根據此數據,承認沒有跡象顯示他被判敗訴會導致大批人士立即從內地湧入香港。終審法院分析 ...

那時未有自由行,終審法院認為雙非不會令香港承擔任何重大風險.  但現在睇,結果明顯是..
:pity:

lovebb2 發表於 14-7-9 09:24
那時未有自由行,終審法院認為雙非不會令香港承擔任何重大風險.  但現在睇,結果明顯是....:pit

...
離題少少... 1) 講公義係要付出代價既, 你肯俾幾多先? 2)有啲野發生左, 當時唔覺但之後既影響可以大到你接受唔倒...

引用:Quote:lovebb2+發表於+14-7-9+09:24+那時未

引用:Quote:原帖由+annierabbit+於+14-07-09+發

原帖由 123onebaby 於 14-07-09 發表
91四寶可試問下91網果面
Thx! 問左了^_^

大家加油!
我收到了陳X喜offer (already gave up) & 禧年2nd in call (already gave up).
所以話:希望在人間呢!

引用:大家加油!我收到了陳X喜offer+(already+ga

原帖由 lo_jacky 於 14-07-10 發表
大家加油!
我收到了陳X喜offer (already gave up) & 禧年2nd in call (already gave up).
所以話:希望在 ...
兩間都唔要?
btw,就算已經唔要,用 give up not gave up。

buddaau 發表於 14-7-9 09:32
離題少少... 1) 講公義係要付出代價既, 你肯俾幾多先? 2)有啲野發生左, 當時唔覺但之後既影響可以大到你接 ...

‹ 上一主題|下一主題