用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 沙田英藝14-15 PN媽媽交流下
樓主: Dragonbebu
go

沙田英藝14-15 PN媽媽交流下 [複製鏈接]

回覆:沙田英藝14-15 PN媽媽交流下

FB已開,PM我啦

引用:10月份插班頭幾日適應期家長可陪上堂嗎? +

原帖由 綿羊女 於 14-06-28 發表
10月份插班頭幾日適應期家長可陪上堂嗎?
應該唔可以,因為我舊年插班都唔可以

引用:FB已開,到以下group搵下 14-15+ST+Zineth

原帖由 yan83100 於 14-06-29 發表
FB已開,到以下group搵下

14-15 ST Zineth PN
搵唔到喎。。。請問你用 Zenith 定 Zineth 呢?

醒目開學勳章 王國長老

版主按: 如欲加入 facebook / whatsapp group etc, 請直接 PM 有關會員, 切勿在版面留下沒有讀取性之文章. e.g. Pls PM me / Please add me/刻意推文 , 如經勸喻後仍沒有改善, 此帖將關閉

同時亦提醒各位, 不要隨便提供自己的個人資料 (e.g. 電郵/手提) 給不認識人仕, 以免收到滋擾來電/電郵.

另親子王國設有群組功能, 歡迎會員建立群組 (功能跟 facebook 類似). 亦很私密. 歡迎到以下連結查看

http://www.edu-kingdom.com/forum ... &extra=page%3D1
主愛我
生活世上幸福多,樣樣豐富主愛我;
天父造人像首歌,開心音符天天播。
星為我伴奏,風跟我握手;
天地海合奏,都表明主的愛

回覆 yan83100 的帖子

可pm我嗎?thank you

揾唔到,pm me

回覆:沙田英藝14-15 PN媽媽交流下

Please PM for detail. Thanks.

‹ 上一主題|下一主題