用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 九龍城區準備報15-16 N班媽媽請進
go

九龍城區準備報15-16 N班媽媽請進 [複製鏈接]

九龍城區準備報2015-2016 N班媽媽開始準備未?

3    0    0    0

要留意會否有學校開始報名或公佈報名安排了

回覆:九龍城區準備報15-16 N班媽媽請進

Right I prefer half day n class don't want him to go to whole day class as just a little boy

開始準備啦,好多學校8月就開始報名,

請問有邊間心水吖

啓思8月開始,九龍城有咩心水?

我找了所有九龍城區有N班的幼稚園,試多幾間,但我仔依家都咩都未識,面試唔知點

同事介紹有啲心儀,開個wtsapp group傾丫

引用:同事介紹有啲心儀,開個wtsapp+group傾丫 +

原帖由 mohoiki 於 14-06-29 發表
同事介紹有啲心儀,開個wtsapp group傾丫
有興趣wtsapp可以pm電話我丫☺

引用:Quote:原帖由+mohoiki+於+14-06-29+發表同

原帖由 mohoiki 於 14-06-29 發表
有興趣wtsapp可以pm電話我丫☺
不方便在這裡講?

我網上睇好多都9月至開始,有邊間8月開始??

引用:我找了所有九龍城區有N班的幼稚園,試多幾

原帖由 homanmum 於 14-06-29 發表
我找了所有九龍城區有N班的幼稚園,試多幾間,但我仔依家都咩都未識,面試唔知點

...
請問九龍城區有N班的有邊幾間?

引用:Quote:原帖由+homanmum+於+14-06-29+發表我

原帖由 scarriee 於 14-06-29 發表
請問九龍城區有N班的有邊幾間?
hkps, km, York, think etc

引用:Quote:原帖由+scarriee+於+14-06-29+發表請

原帖由 lovebb2 於 14-06-29 發表
hkps, km, York, think etc
Thanks thanks

大家開咗個whatsapp group未?

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

We already built a whatsapp group if anyone interested can pm your mobile to me...

醒目開學勳章 王國長老

版主按: 如欲加入 facebook / whatsapp group etc, 請直接 PM 有關會員, 切勿在版面留下沒有讀取性之文章. e.g. Pls PM me / Please add me/刻意推文 etc , 如經勸喻後仍沒有改善, 此帖將關閉

同時亦提醒各位, 不要隨便提供自己的個人資料 (e.g. 電郵/手提) 給不認識人仕, 以免收到滋擾來電/電郵.

另親子王國設有群組功能, 歡迎會員建立群組 (功能跟 facebook 類似). 亦很私密. 歡迎到以下連結查看

http://www.edu-kingdom.com/forum ... 1256&extra=page%3D1
主愛我
生活世上幸福多,樣樣豐富主愛我;
天父造人像首歌,開心音符天天播。
星為我伴奏,風跟我握手;
天地海合奏,都表明主的愛

回覆:JoJo 的帖子

Thanks for your reminder

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽
‹ 上一主題|下一主題