用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 聽完崇真簡介會,拎到問卷但唔見左
go

聽完崇真簡介會,拎到問卷但唔見左 [複製鏈接]

聽完崇真簡介會,拎到問卷但唔小心唔見左,事隔兩日相信沒有好心人會路不捨遺。有冇媽媽聽完唔會報可以好心俾張表我?我有証明我真係有去聽架.. 當天唔見已喊到豬頭,知道冇人拾回真係好唔開心,希望這裡有奇蹟出現🙏🙏🙏

1    0    0    0

引用:聽完崇真簡介會,拎到問卷但唔小心唔見左,

原帖由 vvik 於 14-06-16 發表
聽完崇真簡介會,拎到問卷但唔小心唔見左,事隔兩日相信沒有好心人會路不捨遺。有冇媽媽聽完唔會報可以好心 ...
上網再book下一次簡介會啦。啱啱聽完無咁快有人決定唔要㗎!如果聽完決定唔報,都唔會喺門口攞form啦。可惜份form係油印嘅,唔可以copy......

回覆 kim107 的帖子

油印不特止,還有學校印章😭😭

回覆:聽完崇真簡介會,拎到問卷但唔見左

你可以再聽多次簡介會,唔駛喊

回覆 vvik 的帖子

放鬆啲啦, 唔見咗張form都喊的話, 咁遲啲如果間間學校都唔收咁點算, 之後仲有好多問題等你去解決

vvik  唉, 但真係好唔開心. 我好鐘意間學校架  發表於 14-6-17 10:30

回覆 vvik 的帖子

今年好似無咗學劵, 吸引力大大減低, 因為無學劵既幼稚園好多都好過崇真, 又要上山返學又多蚊, 係呀, 蚊都要考慮, 我個女今年被蚊咬咗三次, 次次都好似被人打完咁,  勁誇張, 諗清楚先啦

我有一張呀!但係已經寫哂野,要用塗改液刪哂!你介唔介意呀?

我都建議你快快手,申請聽多次仲好!

回覆:2010YL 的帖子

崇真今年無學券?

關於崇真幼稚園是否有學劵,請到學校網頁看資料:

中英文部是繼續有學券

英語普通話部由2014-2015年度開始入學者是沒有學券

引用:我有一張呀!但係已經寫哂野,要用塗改液刪

原帖由 carol0914 於 14-06-17 發表
我有一張呀!但係已經寫哂野,要用塗改液刪哂!你介唔介意呀?
好呀。唔該你。sent you a PM. Please check. Thank you

‹ 上一主題|下一主題