用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小學雜談 選擇怎樣或哪牌子書包好?
樓主: jodiechan1981
go

選擇怎樣或哪牌子書包好? [複製鏈接]

早兩日淘咗個seven書包,連運費三百幾港幣,收到貨質素係正貨一樣,應該不是假冒。抵用。

wwsugar 發表於 14-6-17 18:09
早兩日淘咗個seven書包,連運費三百幾港幣,收到貨質素係正貨一樣,應該不是假冒。抵用。 ...
可以分享下邊間店嗎?

回覆 BABYPURPLE 的帖子

我打「seven背包」搜尋出來的,得一個店有咋,每款得一個,得有啲冇出相,我買了他再俾多點相我選,有個女仔款係紫色黑色格仔都幾靚,我見平都心思思想買來送人,但又怕係A貨,現在收到貨覺得值,但都不敢肯定是正貨,只肯定個背板,底部,料子,扣子都是正貨一樣,有個暗角手工就好像差少少但全部車得好實淨,見光位手工好好,三百幾,好開心。好鬼輕。阿仔背上後好鬼大,遮住成個身,但放了重物他都好輕鬆,走來走去仲擒上擒落,不願俾我影相,動作快到我影唔到他,我就知我今次買啱咗。平時他書包一重成個人就謝咗唔想行。不過對小一來說真的幾大。

irischowys 發表於 14-6-16 09:32
在海運大廈地下賣童裝的商店,我忘了那店名,那商店主力賣童裝,只在中間擺放了書包。

...
Barocco

回覆:選擇怎樣或哪牌子書包好?

有無人用過德國Ergobag? ~1kg 算唔算重?好唔好用呢?

‹ 上一主題|下一主題