用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 有無人讀緊今年N班的鑽石山張祝珊幼稚園? ...
go

有無人讀緊今年N班的鑽石山張祝珊幼稚園? [複製鏈接]

我BB今年先夠1.5YEAR OLD, 想入五邑工商總會張祝珊幼稚園, 我請教一下INTERVIEW個陣IN 會問咩野?  又會IN 小朋友什麼?

因為真的好希望入到呢間學校.

希望大家齊來分享,謝謝
   0    0    0    0

PUSH!! THANKS

interview 嗰日我同我老公一齊去, 入到去登記完就坐係大堂個幾張枱度玩, 玩咗陣就有老師叫入課室, 有兩張枱, 我坐前面個張同老師傾計, 介紹下學校, 仔同老公就坐後面張枱同另一個老師玩玩具, 我背住佢地, 我睇唔到佢地玩咩, 好似有切下食物同用匙"but"下野, 應該想test 下佢D小肌肉發展, 其實冇咩特別, 不過好多人in, 佢地唔收我仔

回覆:有無人讀緊今年N班的鑽石山張祝珊幼稚園?

我同老公坐一張枱,老師都係問下點解選這間。阿仔坐隔離枱,有老師同佢玩,我諗係睇佢反應。佢地都無收我個仔

回覆:有無人讀緊今年N班的鑽石山張祝珊幼稚園?

我同老公坐一張枱,老師都係問下點解選這間。阿仔坐隔離枱,有老師同佢玩,我諗係睇佢反應。佢地都無收我個仔

虎B 發表於 14-6-12 19:11
我同老公坐一張枱,老師都係問下點解選這間。阿仔坐隔離枱,有老師同佢玩,我諗係睇佢反應。佢地都無收我個 ...
咁玩咩野?

回覆:happymap2013 的帖子

老師同佢一齊玩下車仔、動物等

虎B 發表於 14-6-16 11:19
老師同佢一齊玩下車仔、動物等

咁最後有沒有收左你個小朋友?

如果有收,請問你當時小朋友咩表現

push,希望有媽媽講下有無人interview的資料,因為想小朋友讀全日。謝謝
‹ 上一主題|下一主題