用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 救世軍大窩口幼兒園 富強樓二樓救世軍幼兒園2014年N2班
go

富強樓二樓救世軍幼兒園2014年N2班

我囝囝今年九月將會入讀N2,想在這裡認識同樣今年讀N2既家長

Hi, N2 = K1 (3歲班)嗎?我仔黎緊9月會讀K1呀:)

引用:Hi,+N2+=+K1+(3歲班)嗎?我仔黎緊9月會讀K

原帖由 ja616 於 14-06-18 發表
Hi, N2 = K1 (3歲班)嗎?我仔黎緊9月會讀K1呀:)
Hello, 好開心您回覆啊
是啊,N2即是K1班,很高興認識你,唔知我仔仔同你仔仔係咪同一班呢?8月2日星期六家長要去聽下編班及開課有關安排等事宜,你會出席嗎?

回覆:HKgirl 的帖子

我當然會去啦!我pm你我電話,你add我whatsapp, 到時再聯絡呀

回覆:HKgirl 的帖子

同埋佢地每一級只有一班,所以我地既仔仔一定係同班同學

醒目開學勳章 王國長老

各位如有興趣可使用親子王國之群組功能,私隱度更高,需要受到邀請才可加入群組,並不用公開任何個人資料 (如電郵地址或電話號碼),以防私隱外洩

親子王國群組功能
群組

為保障個人私隱,請勿在版面留下個人電郵地址或無可讀性留言 ( pm me) ,請直接 pm 有關會員,如情況未有改善,會將主題關上。

版主
Miriam

任何人士未經本人同意不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

任何非 PM 形式查詢一律不回

各位~~~我唔會介紹補習社或興趣班, 唔使 PM 問我呀, 我係唔會覆架~~~

引用:同埋佢地每一級只有一班,所以我地既仔仔一

原帖由 ja616 於 14-07-13 發表
同埋佢地每一級只有一班,所以我地既仔仔一定係同班同學
好呀,用whatapps聯絡

回覆:富強樓二樓救世軍幼兒園2014年N2班

今日剛收到email叫交學費尾數同家長會事宜

回覆:ja616 的帖子

我都係

回覆:富強樓二樓救世軍幼兒園2014年N2班

我囡囡9月會讀N1,即係同校同學喇

我個仔都係讀 n 班, pm

我個仔係細 b, 所以黎緊十月先入學

引用:我囡囡9月會讀N1,即係同校同學喇 +

原帖由 charmingsam 於 14-07-25 發表
我囡囡9月會讀N1,即係同校同學喇
是啊

我仔仔今年落緊N1,9月會係N2同學。