用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 tutor time playgroup 12months up class
樓主: curryrice
go

tutor time playgroup 12months up class [複製鏈接]

引用:但見到個校舍好好,老師又有心機,呀仔又好

原帖由 Carris_wong 於 14-07-25 發表
但見到個校舍好好,老師又有心機,呀仔又好似好鍾意,所以就報咗!5號開始返 ...
你隔多排就會發展你個小朋友進步得好快,又鍾意返學的了,每次由返學見到校工平叔開始已好高興。

回覆:tutor time playgroup 12months up class

我仔仔一歳八月開始番,好緊張又興奮,唔知佢like ng like lei

回覆:tutor time playgroup 12months up class

我仔由6個月大開始返,而家已經1歲鬆啲,一星期一次,so far 都ok. 相反我仔返另外一個baby gym, 堂堂都喊,仲俾咗12堂錢,有排捱。

引用:我仔由6個月大開始返,而家已經1歲鬆啲,一

原帖由 Taka12 於 14-07-26 發表
我仔由6個月大開始返,而家已經1歲鬆啲,一星期一次,so far 都ok. 相反我仔返另外一個baby gym, 堂堂都喊 ...
請問一星期一堂成個course total幾$?

回覆 scarriee 的帖子

咦!咁我哋個仔仔差唔時候出世喎!你喺邊個campus返?佢地可能做同學仔喎

回覆:siubibu 的帖子

而家$2280 一個月,不過九月開始加價,$2390。

Thz Taka

回覆:Carris_wong 的帖子

佢番多實道,馮星期二,四呀,你呢?

回覆 Taka12 的帖子

請問你bb係唔係一夠兩歲就轉1-2歲班喇?我bb今個月中先1歲, 我而家同佢返緊1-2歲班,但佢好似乜都唔識, 又未識行,我諗緊我係唔係太早俾佢去返呢?

回覆:Lulu2012 的帖子

我bb係一夠一歲就升班,佢都行得唔好,要扶住行。唔似其他同班同學咁行得咁好。

我bb未出世,不過打算報6個月班
佢叫我要排定先
我想報星期六
係咪真係排咁耐?

‹ 上一主題|下一主題