用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 聖公會仁立小學 今年仁立小學排名由上年34位升到27位(參考only) ...
go

今年仁立小學排名由上年34位升到27位(參考only) [複製鏈接]

今年仁立小學又要改網頁咯~ 恭喜恭喜!
   0    0    0    0

回覆:All_is_well 的帖子

回覆 alanwong238 的帖子

上年排名34, 已是荃灣葵青第一, 最驚喜是今年排名連升7位, 排第27位, 成為沙田荃灣葵青區第一了, 甚至追過埋最多人報名嘅直資陳x仁, 真係唔簡單! 當然入得50強排名都唔簡單, 排名前後都係只作參考, 下年又會唔同! 正所謂"No pain, no gain", 大家一同努力吧!

回覆 All_is_well 的帖子

Thanks for the sharing
真係估唔到仁立會排名高過SFA, TSL....
大家繼續努力呀

回覆:Himby 的帖子

雖然好多人都話只係參考,睇完就算,不能作準, 但唔多唔小都有個指標性。而且,好多人都話仁立學術體藝強, 同kts,sfa越來越近。仁立, 教職員,學生,家長一齊加油。

回覆:今年仁立小學排名由上年34位升到27位(參考only)

佢地根據咩嘢來排位呢?係咪升中結果?

回覆 samima 的帖子

評分參考
http://www.hkpep.com/2013/index.php

回覆:All_is_well 的帖子

學校大全小學排位又唔同啲!!兩者有可分別呢?
http://www.bookofschool.com/school/controller/schoolSearch?reporttype=primaryranking&schoolcategory=1

回覆 samima 的帖子

市面上有好多學校排名參考, 我就覺得呢間hkpep排位比較似樣d.
‹ 上一主題|下一主題