用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 初中教育 語文科補習有冇好介紹?(九龍東)
go

語文科補習有冇好介紹?(九龍東) [複製鏈接]

囡囡升中後只係理科有找人幫手,但中/英都係佢自己温,但情況開走下坡了(7x>6x),怕再上f2會更差請問各位ek ba ma有冇好介紹, thank you!

0    0    0    0

有冇補習社或其他好介紹,謝謝各位

回覆:語文科補習有冇好介紹

我個女和你小朋友成績差不多,也後悔上年暑假無補,她自己又唔夠自發,現在找了一間太子補數,暑假將會在沙田補中文,本來也不想入沙田,但朋友介紹,平時排隊都要等半年,暑期班零晨也有人排隊(由小學到中學),自己也排隊個多鐘,如果暑假補得好會繼續,之前在ek有家長也介紹銅鑼灣補中文,嘗試中

可樂fan  沙田边到, 可否比資料我,謝謝  發表於 14-5-27 14:06

HERMIA-WONG 發表於 14-5-27 08:32
我個女和你小朋友成績差不多,也後悔上年暑假無補,她自己又唔夠自發,現在找了一間太子補數,暑假將會在沙 ...

可否PM我銅鑼灣補中文在哪兒啊? 唔該晒

我個女和你小朋友成績差不多,也後悔上年暑假無補,她自己又唔夠自發,現在找了一間太子補數,暑假將會在沙 ...
我也想知銅鑼湾補中文的資料,如方便請PM!

MATHS & IS小學時都唔太標清, 一早知要揾人幫,所以升中開始就揾私人上門,成績好好,但沒想到囡囡一向語文都唔錯,諗住唔洗補住,睇離都要諗諗

上中學語文真係深左好多,特別中文科,文言文底子要一早打好,還有儒家思想等。
好在我個仔都搵到好老師,唔係我諗佢中文科都幾大獲
‹ 上一主題|下一主題