用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小學雜談 請問小學今年幾時放暑假 (July-Aug??)?
go

請問小學今年幾時放暑假 (July-Aug??)? [複製鏈接]

請問小學今年幾時放暑假 (July-Aug??)?

學生放假時, staff (principal, teachers) 也放假, 還是要續繼返學校呢?

Thanks

王國長老

Re: 請問小學今年幾時放暑假 (July-Aug??)?

我仔間學校7月15日開始放暑假。
Staff都應該是放假啩?!

*Amy* 寫道:
學生放假時, staff (principal, teachers) 也放假, 還是要續繼返學校呢?

Thanks

7月14日, 間間學校可能唔同日子架. 我知放假初期教師會返學及放假後期又要早啲返學準備開學啲野.  

Some of the school, the summer holiday will start on July 15, the headmaster and teacher normally will after one week and before one week of Sept 1.
‹ 上一主題|下一主題