用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 公開考試 有無上Trinity GESE既學習中心好可以介紹? ...
go

有無上Trinity GESE既學習中心好可以介紹?

請問有無上Trinity GESE既學習中心好可以介紹?Thanks.

另Trinity有好多唔同courses, 其實應該比小朋友上咩course好?謝謝大家分享。

回覆:yukai 的帖子

你想揾邊區?我阿女係天后讀開好好,外籍老師,小班上堂,不過睇下你地點啱唔啱先。

回覆:manimanihome 的帖子

May i have Trinity details in kln dist, thx

May i have Trinity details in Kowloon area? Thanks!

回覆:有無上Trinity GESE既學習中心好可以介紹?

May I know the centre too?

yukai 發表於 14-5-21 11:21
請問有無上Trinity GESE既學習中心好可以介紹?Thanks.

另Trinity有好多唔同courses, 其實應該比小朋友上 ...
讀 Trinity GESE 的目的是什麼?升中,升小?還是純粹是為了增長知識?

Trinity GESE 可TRAIN小朋友英文對答,考試會單對單問好多日常生活問題
對INTERVIEW,上小學,中學都有用
同CAMBRIDGE比,CAMBRIDGE有齊聽,講,讀,寫,樣樣平均,TRINITY GESE    FOCUS 係講,對答反應。

manimanihome 發表於 14-6-25 16:16
我係九龍區學緊, 唔錯呀, 有需要PM我啦
可否給我資料?

回覆 manimanihome 的帖子

pls pm, thank you.

回覆:manimanihome 的帖子

可否pm資料給我?Thanks

回覆 manimanihome 的帖子

hi mama,

Can u PM Kln good center for me as well? Many thx..

大角咀,請問有冇好介紹呢?TKS.

回覆:yukai 的帖子

似乎這些Trinity 學習中心的生意不錯...

引用:pm+咗,+佢哋有好多外籍老師,+全部都教咗好

原帖由 manimanihome 於 14-07-30 發表
pm 咗, 佢哋有好多外籍老師, 全部都教咗好耐, 有不同類型
可否pm我,thanks!

回覆:有無上Trinity GESE既學習中心好可以介紹?