用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 Delete
go

Delete [複製鏈接]

Deleted

0    0    0    0

引用:坐唔定,活躍好動派,target+傳統小學。請

原帖由 ohyesno 於 14-05-20 發表
坐唔定,活躍好動派,target 傳統小學。請教大家應該揀邊間呢?
如果target傳統小學,kv會合適啲。

回覆:KV (pm) vs Think (am)

但好動坐唔定又好似Think 啱啲喎!

所以好苦惱。怕揀左KV,老師日日投訴,甚至勸退學。但揀Think又怕上小一接唔上,考小一或扣門冇KV咁理想

雖然我吾buy KV果套,但我尊重佢地真系用心辦學,收得你個仔,即是佢地覺得適合。除非你本身亦吾好KV果套,就另計。

至於勸退呢樣嘢,網上講就有,但問番用家,真系極少出現。同埋如果小朋友真系有special needs,咁勸佢搵真正幫到佢的學校對小朋友係更好。

引用:所以好苦惱。怕揀左KV,老師日日投訴,甚至

回覆 ohyesno 的帖子

我個仔讀緊THINK,老師無心機教,校長成日黑面,RECEPTION無禮貌,成日SELL我轉讀全日制

KV如果target傳統小學,收得你小朋友即係覺得適合啦!

引用:回覆+ohyesno+的帖子 我個仔讀緊THINK,老

原帖由 lawrainbow 於 14-10-24 發表
回覆 ohyesno 的帖子

我個仔讀緊THINK,老師無心機教,校長成日黑面,RECEPTION無禮貌,成日SELL我轉讀全日制

Think 都唔啱坐唔定嘅小朋友㗎!

‹ 上一主題|下一主題