用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼教雜談 屯門邊間playgroup好?
go

屯門邊間playgroup好? [複製鏈接]

題上

0    0    0    0

去柏麗行一轉啦,入去參觀下環境,睇下課程,老師,時間,清潔度...符唔符合你要求。攞D單張番去睇,再上網睇吓啲COMMENTS(有可能係打手,自己分析下)。再試下堂,先報名。
其他媽咪鍾意,其實未必適合你。你先知你搵咩PG,要廣東話老師呀定要NET的老師呀,定想學自理能力多D...
之前好多媽咪有介紹的PG,最終我都簡第二間。
不過,都要上幾堂,睇小朋友反應才知

我小朋友反應其差,試左三間柏麗的,佢基本上當係遊樂場,冇坐底過聽老師唱歌或者要求..... 都唔知繼續好定等佢再大少少~

引用:我小朋友反應其差,試左三間柏麗的,佢基本

原帖由 id00349 於 14-05-20 發表
我小朋友反應其差,試左三間柏麗的,佢基本上當係遊樂場,冇坐底過聽老師唱歌或者要求..... 都唔知繼續好定 ...
小朋友幾大呀 我囝囝都算鍾意走來走去 去咗幾堂又改善咗喎   我見有小朋友仲百厭過佢 又係走來走去 但好醒目 執拾一定係最快個個

20 個月大剛剛~

通常頭幾堂都未必好聽老師講故事,上多幾堂好啲。試下搵間自己都覺得OK既,JOIN一段時間再決定繼唔繼續啦!
‹ 上一主題|下一主題