用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 組班專區 星期六 - 兒童足球訓練班 (3-8歲)
go

星期六 - 兒童足球訓練班 (3-8歲)

有無人想參加兒童足球訓練班呀?
而家已經有4個小朋友參加,但要多6個小朋友,3-8歲都得。

訓練班名稱:Panda Soccer Academy - 兒童足球訓練班

日期 : 逢星期六

時間 : 下午4時30分 - 6時正

地點 : 摩士公園仿真草地足球場 (樂富地鐵A出口)

費用 : 每堂$100 (每月收費一次)

教練話如果報名人數多過12人,就會分為3-5歲 及 6-8歲 兩個組別,但每組人數最少5人。

引用:有無人想參加兒童足球訓練班呀?而家已經有4

原帖由 sasa...... 於 14-05-15 發表
有無人想參加兒童足球訓練班呀?
而家已經有4個小朋友參加,但要多6個小朋友,3-8歲都得。
有兴趣,但是想问下教练在哪里请的?

回覆:sasa...... 的帖子

Interest

回覆:7800 的帖子

你可上佢地fb search下 : panda soccer academy

回覆:sasa...... 的帖子

你可上佢地fb search下 : panda soccer academy

回覆:星期六 - 兒童足球訓練班 (3-8歲)

有興趣

醒目開學勳章 王國長老

為保持版面可讀性,各會員如欲索取資料,請直接 pm 有關會員,如情況未有改善,會將主題關上。

版主
Miriam
任何人士未經本人同意不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

任何非 PM 形式查詢一律不回

各位~~~我唔會介紹補習社或興趣班, 唔使 PM 問我呀, 我係唔會覆架~~~

回覆:星期六 - 兒童足球訓練班 (3-8歲)

有興趣

醒目開學勳章 王國長老

早前已作出提醒各會員如欲索取資料,請直接 pm 有關會員,提醒後仍有發現,現將主題關上。

版主
Miriam
任何人士未經本人同意不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

任何非 PM 形式查詢一律不回

各位~~~我唔會介紹補習社或興趣班, 唔使 PM 問我呀, 我係唔會覆架~~~