用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 聖保祿幼兒園 2014 - 2015 報到區
樓主: 323
go

2014 - 2015 報到區 [複製鏈接]

回覆:dadabb2009 的帖子

My gal is 88cm tall and i got 2xxs and 2xs. The xxs fits perfectly now.

回覆:Mujimogu 的帖子

My husband will go to change xxs today

回覆 Mujimogu 的帖子

我都買左兩套XXS同兩套XS。XXS好fit, XS就有啲oversize。爸爸已經急不及待同囡囡影左校服相,原來佢係咁興奮

引用:My+husband+will+go+to+change+xxs+today +

原帖由 Ashly 於 14-06-05 發表
My husband will go to change xxs today
He is a good dad ya

引用:回覆+Mujimogu+的帖子 我都買左兩套XXS同

原帖由 koalac 於 14-06-05 發表
回覆 Mujimogu 的帖子

我都買左兩套XXS同兩套XS。XXS好fit, XS就有啲oversize。爸爸已經急不及待同囡囡影 ...
我上星期已影埋校服相

回覆:323 的帖子

校服相嘅size同之前交嘅係咪一樣?要幾多張呀?

Mujimogu 發表於 14-6-6 09:08
校服相嘅size同之前交嘅係咪一樣?要幾多張呀?
遲早都要影, 我註冊時交果d都係校服相. 唔知要幾多張, 不過SIZE應該一樣

見到你們準備開學真係百感交雜

回覆 323 的帖子

咁又係,我同阿仔襯下佢現有嘅鞋,睇下襯唔襯到先:)

引用:見到你們準備開學真係百感交雜

原帖由 stinkyrabbit111 於 14-06-06 發表
見到你們準備開學真係百感交雜
我舊年比阿女仲唔捨得

引用:回覆+323+的帖子 咁又係,我同阿仔襯下佢

原帖由 Baileyhangchun 於 14-06-06 發表
回覆 323 的帖子

咁又係,我同阿仔襯下佢現有嘅鞋,睇下襯唔襯到先:)
紅白好易襯, 見到靚買定都唔驚

回覆 dadabb2009 的帖子

我信爸爸多過信自己,但佢十分長氣。佢準備多一張cheque俾我,再放定💰係我銀包,以傋不時之需。仲要千叮萬囑我記得攞番針卡正本,唔好俾錯正本學校。老人院都唔收佢。我講笑話咁擔心,不如你自己;)

我信爸爸多過信自己,但佢十分長氣。佢準備多一張cheque俾我,再放定💰係我銀包,以傋不時之需。仲要千叮萬囑我記得攞番針卡正本,唔好俾錯正本學校。老人院都唔收佢。我講笑話咁擔心,不如你自己去;)

Baileyhangchun 發表於 14-6-6 23:31
我信爸爸多過信自己,但佢十分長氣。佢準備多一張cheque俾我,再放定💰係我銀包,以傋不時之需。仲 ...

我家爸爸有你家一半就好了...羨慕ing

回覆:323 的帖子

323 have you considered to create a facebook chat group?

Ashly 發表於 14-6-7 11:41
323 have you considered to create a facebook chat group?

I did, just considering the timing and fb/whsatsapp, 1A/1B/altogether, any suggestion?

回覆 323 的帖子

Hahaha....唔使羨慕,只係大家負責的崗位唔同,互補不足,我只負責揍仔。爸爸做事比較追求完美,有要求。做佢D客會好放心,但做屋企人有D壓力,所以我將呢D需要小心處理的task交比爸爸。

回覆 323 的帖子

紅白襯藍,變了興咗幾十年的紅白藍 ;)

我仔仔90cm, 買咗兩套3,兩套4號。試完覺得3號較啱身。應該遲D會攞去換哂3號。仔仔著住影咗兩張相。估唔到都著得幾好睇。

Baileyhangchun 發表於 14-6-7 12:49
回覆 323 的帖子

Hahaha....唔使羨慕,只係大家負責的崗位唔同,互補不足,我只負責揍仔。爸爸做事比較追 ...

你家爸爸係virgo嗎? 我屋企果個又係力求完美, 不過唔付出, complain only
‹ 上一主題|下一主題