用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 明慧am VS 學之園pm
go

明慧am VS 學之園pm [複製鏈接]

明慧是上午班,已註冊已交曬雜費校服費,近屋企,行路返學,今天收到學之園凱帆取錄,但是下午班,要搭小巴返學,很頭痛,請教大家如這情況會怎樣選啊,謝謝
   1    0    0    0

大家同意兩歲班應該要近屋企同要上午班爲首選嗎

回覆:chucimama 的帖子

I think you've got the answer already. Give up the LH offer and give a chance to other JM.

引用:大家同意兩歲班應該要近屋企同要上午班爲首

原帖由 chucimama 於 14-05-12 發表
大家同意兩歲班應該要近屋企同要上午班爲首選嗎
我同意2歲班應近屋企,如你心儀既學校冇pn,得k1,咁就揀間近架la,之後再in k1,否則就揀你覺得好d嗰間,明慧同LH都可直升k1,另一個講法係考pn(多位)易過考k1(少位),pn 放棄左k1未必考得返

回覆:明慧am VS 學之園pm

我都係兩間都有offer, 選了學之園

回覆:chucimama 的帖子

我會選學之園,除非你K1又想重頭考過。

‹ 上一主題|下一主題