用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小一選校 請問91網往年大抽獎放榜的安排!
go

請問91網往年大抽獎放榜的安排!

今年91網競爭激烈,我預咗要叩門. 但6月9-13日果個星期公司有大function, 我只可以放到2天假,仲要一早mark.
請問往年安排係點架? 係咪應該mark頭2天(星期一,二)的假期? 這樣的話,我星期3,4,5,就一定無得放假!
唔該晒

星期六那天不用扣門?

回覆:請問91網往年大抽獎放榜的安排!

大function一世人有很多很多次,自己取捨啦。

我都知小朋友入邊間小學理應重要過公司的"function".
但同事已經係為咗就我,話等我confirm到放假安排先。
出得來行,有時都要講吓義氣啫。
當然唔洗養家又

唔同講法

醒目開學勳章 貢獻勳章

培基係註冊日之後幾日先收表,算係比較遲嘅一間
沙呂係註冊日兩日再加半日收表,然後跟住個星期六in
交表好快手,15分鐘之內完全
恐龍家

http://www.edu-kingdom.com/forum ... ead&tid=2577913
以上資料,只供參考,並請留意日期與本年不同

醒目開學勳章

回覆:小余 的帖子

一般在派彩後的那個星期一,學校已經開始收表,有D派彩當天亦會收,你最好在派彩前一星期查詢你心儀學校的叩門程序、收表時間,有D學校會上載叩門表格在網頁内,預先印定表格,計畫定叩門目標學校,準備數份profile,最好第一時間交曬,以表誠意,然後等面試通知,如果真係要請假,就選星期一二,其後的面試日期真的無法估計

謝謝樓上各位的解答,感激萬分!