用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 St Clare waiting
樓主: PostpetBB
go

St Clare waiting [複製鏈接]

回覆 Sandramimi 的帖子

謝謝你明白我...
我咁做係因為我之前都遇到一d一樣無私幫我的好心人
我只係受過幫助
再係度幫番其他人...
希望你早日收到好消息
但媽媽真的要Relax....
都係果句....學校係講緣份...
如果冇緣...俾你入到都未必岩小朋友呀
平常心吧.....
唔好講連累啦...我冇野Woo
講事實之嗎...怕咩Woo
冇事冇事

回覆:St Clare waiting

我出帖是想講下為何開學日仲有位。我想為學校解釋,不是對其他人言論有意見。

其實真有D家長到開學仲hold住兩個位
開左學...試晒兩間先放位
所以有咁既情況唔出奇

回覆 katebb 的帖子

作為該校學生
我當然明白你的用心
我都知道你唔係針對任何人
只係大家講出大家知道的
無問題的

所以在這裡看到很多人幫助的時候谂,真的给我有幸入到自己心儀的學校時,也要去幫下人,咁先至係來這個討倫區的真正意義,而且揀幼稚園的mama都是想為自己兒女能够有優質的課程和環境下學習,不要睇底其他幼稚園,人人平等的,如果這所幼稚園不好也不會在讨倫如何有機會入,

cherryiiiii  希望快D call 到你..到時到你分享...  發表於 14-5-13 23:52

回覆 Sandramimi 的帖子

回覆 tuelovefei 的帖子

Hi...tuelovefei,

My girl, Felicia Chan will be in St Clare K1 pm class in the coming Sept, can u kindly add my tele no into the whatapp chat group.

My tele no :95252892

Many thanks in advance,

Joey Chu

‹ 上一主題|下一主題