用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 小童群益會暑期托管(灣仔)
go

小童群益會暑期托管(灣仔)

請問有無人上過呀? 好唔好呀?

回覆:zeno1213 的帖子

我小朋友上過兩年!早兩年sally 和譚姑娘,好有heart,小朋友勁開心。呢兩年都係细x姑娘攪,好hea,冇系統,求其。甚至係食吾飽,每餐大半碗飯+雞翼(營養不良那種)x3,個小朋友一出門口,餓到胃痛!成8-9000,我不推介!
近年令我+分失望!拒絕再玩

回覆 126925 的帖子

唔係掛, 已報名..點算...有d擔心[email protected]@

o甘你仔女 join左邊間暑期托管呢?

冇join了!

都係join 啦..小朋友係屋企其實好悶, 除非父母好得閒同佢同圍去玩.
如果係灣仔, 可以join 循道衛理中心呀! 都唔錯架..

另外仲有聖雅各同浸信會愛群都有, 但衣兩間就唔知ok唔ok啦..

呢間評語都幾好!

回覆:小童群益會暑期托管(灣仔)

回覆:126925 的帖子

126925 發表於 14-5-22 19:27
呢間評語都幾好!
太細睇唔到,請問幾錢幾星期?
希望每天開心渡過 ;-)

zeno1213 發表於 14-5-22 14:26

唔係掛, 已報名..點算...有d擔心[email protected]@

最後有返?評價?

回覆 juanmc 的帖子

有參加, 但唔會再有下次啦......因負責果個姑娘好似無咩心做O甘..no heart .....
食物完全唔夠份量, O甘多活動量又多男仔, 唔知點解比O甘小野佢地食, 完全唔掂啦! 成日都係1至2隻雞翼同生菜..雞翼不如雞肉啦..生菜都無千維, 仲要無下午茶...得1日有..洗唔洗O甘慳呢? 我完全唔明LOR, 餓鬼死, 真係都唔知想點LOR ~~

阿仔玩得都叫開心, 因多男仔.. 有2次宿營, 第一次3號風, 無比仔去, 所以果次唔知好唔好玩啦.. 第二次去左, 阿仔話唔好玩, 唔知做咩..平日係中心既活動都OK啦, 出去1日遊既活動都幾好, 但應該唔會再有下次...

完全估唔到間野攪左O甘耐, 質素真係好一般....有d失望!