用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 我想買YAMAHA U1 鋼琴給囡囡,可否各媽咪幫忙! ...
樓主: carrai
go

我想買YAMAHA U1 鋼琴給囡囡,可否各媽咪幫忙! [複製鏈接]

Re: 我想買YAMAHA U1 鋼琴給囡囡,可否各媽咪幫忙!

BBChu,

請問那間曾福?是什麼Model No.?可以做分期嗎?可以給我多點information?? Because我的想法跟你一樣.    I am so sorry ask you too more.

Saridon

Re: 我想買YAMAHA U1 鋼琴給囡囡,可否各媽咪幫忙!

How about PATROF? Is that good?

簽名被屏蔽

個人覺得歐洲琴都比較難保養
同埋依家既petrof 無20幾年前甘實淨

請問歐洲琴難保養,意思是否香港天氣潮濕呀?

係呀, 而且琴鍵既hammer 一受潮, 就會好似老人家有風濕病甘, 一彈落去就黏左膠水甘, 唔識彈番上黎

夏天或者落雨天, 隻琴既反應都會呆滯d
‹ 上一主題|下一主題