用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小一選校 喇沙or英華?
樓主: joan1021
go

喇沙or英華?   [複製鏈接]

Jane1983 發表於 14-5-30 13:08
英華都收好多舊生的仔仔,基本上舊生條龍係3個收1個。

身邊好多YW同學仔的細佬都入不到,屬於那三分之二。

回覆 hoihoima 的帖子

甘可能真系吾符合要求,無計!

回覆 Jane1983 的帖子

係,非常慘情。

甘大機會都吾中,系幾傷!

回覆 Jane1983 的帖子

其實機會話大唔大,話細唔細。舊年約90個申請者中都有60人入唔到。

好似我自己咁,抽獎永無抽到。唯一抽到獎果次我無出席,仲因為抽到獎而比老細知道我無出席。真係黑起上來有條路。對唔住,離咗題。

言歸正傳,咁呢個成功率同街外比就當然無得比啦。

街外人要入,難吾在講,仲要玩足一年!
至於抽獎運,我都無也。不過吾系你抽,系你小朋友抽,可能他有呢。其實小朋友有自己的路,他會搵到適合他的學校,家長盡晒力栽培,比足機會他,就系啦。

引用:LS,同意樓上講,一代LS,+代代LS。

原帖由 Ononma 於 14-06-03 發表
LS,同意樓上講,一代LS, 代代LS。
好正

‹ 上一主題|下一主題