用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 升中派位 中學編號?
go

中學編號? [複製鏈接]

今日收到學校派既升中選校試填表,要填中學編號,想請問一下,我應該去邊度搵呢D編號呢?
   0    0    0    0
歡迎大家參觀"李家的牧場物語"李家牧場,有隻好勤力賺錢既大老鼠,一隻兇惡既大白兔,一隻成日俾大白兔鬧既馬女,一隻入左金霸王電芯既雞女,而家多左隻豬仔添呀∼

你將會收到一份升中分區概覽,裡面就有齊本區和他區可供選擇的學校名單、學位數量和學校編號。
:verycold: :verycold: :verycold:

但係學校仲未派,而呢張試填表就星期四要交,咁我咪要寫晒D學校名落去!
歡迎大家參觀"李家的牧場物語"李家牧場,有隻好勤力賺錢既大老鼠,一隻兇惡既大白兔,一隻成日俾大白兔鬧既馬女,一隻入左金霸王電芯既雞女,而家多左隻豬仔添呀∼

小巫女女 發表於 14-4-9 01:02
但係學校仲未派,而呢張試填表就星期四要交,咁我咪要寫晒D學校名落去! ...
填學校名就得。都係方便老師給意見!
:verycold: :verycold: :verycold:

明白,thx!
‹ 上一主題|下一主題