用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 維記面試失敗檢討
樓主: Hailey88899
go

維記面試失敗檢討   [複製鏈接]

Buggyjai 發表於 14-3-31 16:07
冇喎。我記得淨係明慧先問
Application form要填晒父母得咩大中小學。

回覆:qualalah 的帖子

吓?人哋從來冇話過guarantee 2nd in喎!
上AP唯一嘅好處係小朋友可以熟悉既環境同平常時被評核,唔使喺陌生嘅環境同瞓晏覺時間IN因而影響表現。

回覆 adalyho 的帖子

不能同意更多。首先利申,我個女讀天后Arts Plus,都有offer。其實我就算冇offer,我都覺得讀Arts Plus絕對值得。我個女自從返咗Arts Plus,超鍾意返學。試過病咗冇返一個禮拜,一返番學開心到癲咗。一間令到小朋友鍾意返嘅學校點會差。況且期間見到佢明顯嘅進步。做父母就係想咁啫。再加上可以喺Playgroup interview呢啲小小嘅advantage,我一啲都無後悔。
至於貴唔貴就真係見人見致,Arts Plus三百幾蚊一堂每當個半鐘,我個女上過其他都差唔多價錢,甚至上過三百幾蚊得九個字嘅「七X」,不過就係我個女唔鍾意所以上咗一個月就冇再上。

引用:Eee...Tst+貴d+wor...+450選擇學生首先緊係

原帖由 kimbytong 於 14-04-01 發表
Eee...Tst 貴d wor... 450
選擇學生首先緊係bb up to standard ...or outstanding .... 但係都可能有一百幾 ...
天后$5,850 15堂,即係$390一堂。

‹ 上一主題|下一主題