用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 約克中英文幼稚園 Orientation camp值唔值得去?
go

Orientation camp值唔值得去? [複製鏈接]

呢個camp話係幫學生適應新環境,咁如果唔參加,開學頭幾日仲會唔會比家長陪仔女?有無去參加過呢個camp既家長分亨下呢個camp值唔值得去?$49xx十日,差唔多成個月既學費,想諗清楚d
   0    0    0    0

引用:呢個camp話係幫學生適應新環境,咁如果唔參

原帖由 Kongtk 於 14-03-29 發表
呢個camp話係幫學生適應新環境,咁如果唔參加,開學頭幾日仲會唔會比家長陪仔女?有無去參加過呢個camp既家 ...
請問係咪28號個日通知有camp架? For N1? 不過貴左少少喎!

係呀,十日差唔成個月學費,所以想了解下詳情先

回覆:Kongtk 的帖子

二年前我仔n1時係有幾曰陪小朋友上堂,校車也有一曰試搭,所以我今年女女升n1都冇報。太貴唔值,如果屋企有米,咪當暑期班玩囉!

都啱既,遲早會適應

mikitsun 發表於 14-3-30 09:09
二年前我仔n1時係有幾曰陪小朋友上堂,校車也有一曰試搭,所以我今年女女升n1都冇報。太貴唔值,如果屋企有 ...
我今日都打過去學校問關於呢個適應營,佢話家長無得陪上堂,坐校車都係要自己坐,家長又係無得陪,參加的同學仔亦未必係將來同班同學,咁我同老公衡量過都未必好幫到阿仔適應,所以都決定唔參加!
‹ 上一主題|下一主題