用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 請問幼稚園會否睇BB出生在政府醫院 / 私家醫院而收生呢? ...
go

請問幼稚園會否睇BB出生在政府醫院 / 私家醫院而收生呢?

因本人聽其人說是會所以好擔心難找幼稚園!

有家長有經驗嗎? 可否分享下. Thanks,

回覆:請問幼稚園會否睇BB出生在政府醫院 / 私家醫院而收生呢?

根本不会!

回覆:請問幼稚園會否睇BB出生在政府醫院 / 私家醫院而收生呢

Sorry, I will think that this is a stupid question

回覆:HELLOKITTYJOYCE 的帖子

回覆:請問幼稚園會否睇BB出生在政府醫院 / 私家醫院而收生呢

玩咩

totally irrelevant

i think some schools would be concerned if the baby was born prematurely

咁樓主唔好報那些幼稚園

引用:i+think+some+schools+would+be+concerned+

原帖由 picture 於 14-03-22 發表
i think some schools would be concerned if the baby was born prematurely
in靈糧堂估唔到問小朋友係咪早產

回覆:請問幼稚園會否睇BB出生在政府醫院 / 私家醫院而收生呢?

其實有些名幼會看bb住址,它們也看bb在哪裡出生也不足為奇!

其實有些名幼會看bb住址,它們也看bb在哪裡出生也不足為奇!

引用:Quote:原帖由+picture+於+14-03-22+發表i+t

原帖由 mrsmacaroon 於 14-03-22 發表
in靈糧堂估唔到問小朋友係咪早產
Yes.i wondered the reason for asking

聽過真係會睇邊間醫院出世

回覆:febe 的帖子

住公屋喺養和出世定住九龍站喺QE出世好d呢?

我估住址可能佔40%,父母職業佔40%,小朋友表現最多佔20%!

我估D名幼會睇父母的小學和中學(升小一龍虎榜有幚助
)仲有父母職業丶學歷丶住址及出世的醫院。

回覆:HELLOKITTYJOYCE 的帖子

引用:我估D名幼會睇父母的小學和中學(升小一龍

引用:Quote:原帖由+mrsmacaroon+於+14-03-22+發

原帖由 febe 於 14-03-23 發表
Yes.i wondered the reason for asking
Some premature babies will experience developmental delays.  But not all premmies are susceptible to this, just those born very prematurely that developments which supposedly have been completed in the womb are only completed outside the womb.

引用:因本人聽其人說是會所以好擔心難找幼稚園!