用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 特殊教育 請問有驗眼醫生介紹嗎?
go

[視障] 請問有驗眼醫生介紹嗎? [複製鏈接]

小朋友4歲多, 已去健康院驗眼, 但小朋友唔合作驗不到, 已寫紙到屯打醫院排期, 但問過未知掛到幾時...因小朋友睇野打側隻眼睇, 驚有問題

請問有無專同小朋友驗眼的醫生介紹, 因佢唔肯合作, 一般醫生可能驗唔到, 謝謝!
   1    0    0    0

回覆:新手蝦米 的帖子

poly 有呀

新手蝦米  謝謝  發表於 14-3-24 14:41

my two As took eye-test at Polyvision TST center. they are very experienced and able to treat As tactfully.

新手蝦米  Thanks so much  發表於 14-3-24 14:42

濼晴 發表於 14-3-18 00:44
poly 有呀
請問你指係polyvision嗎??

理大護眼中心///
有幾個分店位置...

香港灣仔皇后大道東183號合和中心4406-4410室
電話 : 2866-9660 傳真 : 2866-7990

香港鰂魚涌康山道1號康怡廣場辦公大樓1201-1203室
電話 : 2377 9660 傳真 : 2967 9661  

九龍尖沙咀廣東道5號海港城海洋中心1217-1218室
電話 : 2750-9660 傳真 : 2750-9663

九龍旺角彌敦道639號雅蘭中心辦公樓1期2102室
電話 : 2780-9660 傳真 : 2780-0505

新界沙田白鶴汀街10-18號新城市商業大廈606-607室
電話 : 2153-9660 傳真 : 2153-9662

星期一至五   上午十時至下午七時  
星期六   上午九時至下午六時
星期日   下午二時至六時
公眾假期   休息

新手蝦米  謝謝  發表於 14-5-12 10:53
‹ 上一主題|下一主題