用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 北角民生waiting list有幾多人?
go

北角民生waiting list有幾多人? [複製鏈接]

如題

0    0    0    0

引用:如題 +

原帖由 xoshan1025 於 14-03-13 發表
如題
我想知機會係咪微到等於無?

回覆:xoshan1025 的帖子

你想讀k1??  點解咁鐘意北角民生既

引用:你想讀k1??++點解咁鐘意北角民生既 +

原帖由 hehawendy 於 14-03-13 發表
你想讀k1??  點解咁鐘意北角民生既
主任都師幾好,語境好,嬸嬸唔錯,同老師了解過課程,我地都ok!只係地方細d!我小朋友係好動務實型,我覺得佢會好開心!

引用:Quote:原帖由+hehawendy+於+14-03-13+發表

原帖由 xoshan1025 於 14-03-14 發表
主任都師幾好,語境好,嬸嬸唔錯,同老師了解過課程,我地都ok!只係地方細d!我小朋友係好動務實型,我覺 ...
聽聞唔少n班學生K1會轉其他幼稚園,特別係一條龍。我諗K1好大機會call waiting. 你亦可以寫信去求位

bbjanbb 發表於 14-3-14 09:08
聽聞唔少n班學生K1會轉其他幼稚園,特別係一條龍。我諗K1好大機會call waiting. 你亦可以寫信去求位

...
本來唸住寫信求位....但聽到有媽媽已經註冊左....
咁我仔機會應該超微

回覆 xoshan1025 的帖子

我都唔明佢POLICY係點, 可能我地第一輪同N升K1既, 已經有人註冊左後通知唔讀, 佢先有位比第二輪??

hehawendy 發表於 14-3-14 11:41
回覆 xoshan1025 的帖子

我都唔明佢POLICY係點, 可能我地第一輪同N升K1既, 已經有人註冊左後通知唔讀, 佢 ...
我都唔明........我問得好清楚係N班唔讀先比外校...
但收得你錢...實有得比你讀既....
但又有幾多位比2ND BATCH呢....我仲要WAITING....

回覆:xoshan1025 的帖子

我會放个pm位,唔好灰心!

‹ 上一主題|下一主題