用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 希望大家比併完之後, 盡快通知學校放位, 功德無量, 謝謝 ...
go

希望大家比併完之後, 盡快通知學校放位, 功德無量, 謝謝~ [複製鏈接]

希望大家比併完之後, 盡快通知學校放位, 唔好等到交大訂先no show, 好讓全軍覆沒的一群, 可以盡快放下心頭大石, 功德無量 ~

感謝 !
   1    0    0    0

回覆 mimi1102 的帖子

Strongly Agree!! 希望多D人體諒下我地呢D媽媽同小朋友!!!

支持呀!

回覆:希望大家比併完之後, 盡快通知學校放位, 功德無量, 謝謝~

我地真係等得好苦,多謝大家諒解

回覆:希望大家比併完之後, 盡快通知學校放位, 功德無量, 謝謝~

Support

Tomorrow is better

是啊!我們都在等緊call waiting.感謝有多於一个offers的家長能快作出決定

等待真是很折磨人....舊年到7月我先等到....已買了校服書包交曬訂....

引用:等待真是很折磨人....舊年到7月我先等到...

原帖由 siufung 於 14-03-12 發表
等待真是很折磨人....舊年到7月我先等到....已買了校服書包交曬訂....

...
邊間呀?

支持樓主,唔好生人霸死地!!!

引用:Quote:原帖由+siufung+於+14-03-12+發表等

原帖由 Justsayhi 於 14-03-12 發表
邊間呀?
先放聖三一、再放迦南,終於等到Kv

mimi1102  恭喜你~   發表於 14-3-12 14:28

Don't worry, I will release RC asap.

mimi1102  感謝~   發表於 14-3-12 14:30

回覆 siufung 的帖子

請問你有無寫求位信比KV ? 要等到7月都仲好漫長,好折磨啊......

引用:回覆+siufung+的帖子 請問你有無寫求位信

原帖由 luckyoscar 於 14-03-12 發表

請問你有無寫求位信比KV ? 要等到7月都仲好漫長,好折磨啊...... ...
第一輪4,5月,會一大lot,之後6月又一次,好細lot,7月已call得小貓3,4隻,8月臨開學仲有機有人臨時退出,但可能少到1,2個或冇...開左學9,10月有人退學又會有1,2個位“吞“出來...

引用:回覆+siufung+的帖子 請問你有無寫求位信

原帖由 luckyoscar 於 14-03-12 發表

請問你有無寫求位信比KV ? 要等到7月都仲好漫長,好折磨啊...... ...
有寫,但我覺得作用不大,如果有用不用等到7月先發揮到效用。好多人冇寫wait到,好多寫6,7封都冇下文.對於熱門校求位信效果成疑。佢地不會因爲幾封信動心,收埋收埋可能唔止幾百封,點先分到邊封較可取較有誠意?不如從得分排waiting次序更公平實際...

明白晒啦,多謝你咁詳細解答,希望亞囡有幸可以入到啦,thank you so much !

絕對贊成......

無論k1定pn直升, 除等位外, 都好多人wait pm轉am
‹ 上一主題|下一主題