用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 有無家長知tko區仲有無學校收n班?
go

有無家長知tko區仲有無學校收n班? [複製鏈接]

如題,thx!

0    0    0    0

回覆:有無家長知tko區仲有無學校收n班?

Boxhill 應該仲有收生

比諾!

引用:Boxhill+應該仲有收生 +

原帖由 kayall 於 14-03-05 發表
Boxhill 應該仲有收生
舊年交表都現在都無通知過面試,應該full了吧!

我今個星期六會 in Boxhill, 你有冇打去問過幾時安排 interview?

引用:我今個星期六會+in+Boxhill,+你有冇打去問

原帖由 kayall 於 14-03-05 發表
我今個星期六會 in Boxhill, 你有冇打去問過幾時安排 interview?
你幾時收到信呀?舊年打過,老師話未知!可能係細B未有得in?

佢地call 我咋,冇收信。btw, 我個都係細B,或者你再打俾 boxhill...

引用:佢地call+我咋,冇收信。btw,+我個都係細B

原帖由 kayall 於 14-03-06 發表
佢地call 我咋,冇收信。btw, 我個都係細B,或者你再打俾 boxhill...
我無收到電話吖

不過,講開又講,boxhill interview 既安排唔太好。我知道舊年佢地已經 interview 左一 group 細B,仲要出埋offer.  但竟然有 interview 既都係交 form 遲既,早交 form 的反而要到今年3月先安排 interview, 完全唔明學校點解有咁既安排。

引用:不過,講開又講,boxhill+interview+既安排

原帖由 kayall 於 14-03-06 發表
不過,講開又講,boxhill interview 既安排唔太好。我知道舊年佢地已經 interview 左一 group 細B,仲要出 ...
我係見到有細B有offer, 舊年報前有打電話問收唔收表,佢話收才特意請半假去交表,點知見到其他人有第二批interview, 咪打去問下!個老師竟然話唔知幾時再有得in!

回覆:Evachau 的帖子

Exactly, 我幾個月前call 佢地問幾時安排 interview 都係答我唔知。問佢點解我交form 咁耐都未安排,但其他遲交 form 既就 in 左,佢就話因為我B係細B。 但之後我知道原來不少細B都 in 左同收到 offer, 我對佢地安排真係好失望。

‹ 上一主題|下一主題