用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 自閉寶寶 特殊寶寶英語會話班
go

特殊寶寶英語會話班 [複製鏈接]

仔仔今年8歲, 佢鍾意英文, 今個學期剛轉讀特殊學校, 但由於學校課程每星期只得一堂英文課, 所以想幫佢搵英語會話班或外籍老師教英語會話. 家住太子, 請問有好課程或老師介紹嗎? 謝謝!!
   0    0    0    0

回覆 sailobb 的帖子

Could you also share the info with me?  Thanks.

引用:已PM你一些資料,+希望幫到你啦!!+加油呀!!!

原帖由 sailobb 於 14-03-07 發表
已PM你一些資料, 希望幫到你啦!! 加油呀!!!
could u mind PM to me ?  thanks!

最好找本身有特殊教育訓練和經驗的老師

我兒子之前進步很慢,上課也扭計,有一次代課老來,下課同我傾,原來她在英國是教自閉兒童的,她與原本的老師溝通,也幫了幾堂,兒子上課合作,進步快很多

我囝囝是4歲半既A仔, 屬坐不定, 又唔理人果隻, 佢都極喜歡英文, 參加過普通小組英文班, 被老師及其他家長投訴... 好慘。

可否簡紹一下你的英文老師?

回覆:sailobb 的帖子

Could you share the info with me? Thanks.

sailobb 發表於 14-3-7 11:25
已PM你一些資料, 希望幫到你啦!! 加油呀!!!
可吾可以pm資料給我,谢谢.

版主

如若索取/提供資料, 請直接PM 該會員
‹ 上一主題|下一主題