用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 德望 OFFER / WAITING / REJECT 通訊區
樓主: rysu0002
go

德望 OFFER / WAITING / REJECT 通訊區   [複製鏈接]

引用:Quote:原帖由+kbi+於+14-02-27+發表GH+vs+L

原帖由 wailam99 於 14-02-27 發表
駛吾駛係度晒命?請體諒個d 收waiting 信嘅家長
唔係曬命,真係問題黎架。

回覆:德望 OFFER / WAITING / REJECT 通訊區

waiting

Tomorrow is better

引用:Quote:原帖由+kbi+於+14-02-27+發表GH+vs+L

原帖由 Justsayhi 於 14-02-27 發表
你㨂GH ?
亞囡而家讀緊LH k1,真係好好,所以真係好唔捨得,但係又無理由放棄GH,因為真係喜歡德小。

回覆:kbi 的帖子

2010 11月尾b, am offer,應該會放棄民生同SC

媽媽虎虎 發表於 14-2-27 13:27
My daughter got Am offer, will release and stick with PC
我都係,但係好唔捨得個am offer.....

引用:Quote:媽媽虎虎+發表於+14-2-27+13:27+My+d

原帖由 jane__411 於 14-02-28 發表
我都係,但係好唔捨得個am offer.....
又多個waiting AM offer 既家長會多謝你

引用:am+offer,+release+SRL,+CANNAN+X+2.+感恩

原帖由 net09 於 14-02-27 發表
am offer, release SRL, CANNAN X 2. 感恩
SRL 係邊間?????

回覆 joannec05 的帖子

回家長, ST ROSE OF LIMA

回覆:德望 OFFER / WAITING / REJECT 通訊區

thx

2011 June, AM offer.....

睇得好多家長都因為GH offer 而願意放棄較有名氣的學校eg. MS , KV ,SC, LH ....PC ,這代表你們都認為GH 真係一所可信賴的好學校,以小孩為本,希望大家選擇正確,並帶予小朋友喜樂的童年。以上的學校包括GH 我個人認為GH 真係最難的一間,可能貴校希望找到合適的小孩,見小孩兩次(Group and 獨立)仲有見父母!其他的好像要靠運數多啲,但GH 收得既先致係真材實料!純屬個人意見,不喜匆插

Waiting...   (2011年11月尾細B)

回覆:Jingle-Bell 的帖子

明年再戰, 我個囡都係11月B, 舊年入唔到second round, 今年大B am offer

你囡囡入到second in 已經好叻👍👍

引用:明年再戰,+我個囡都係11月B,+舊年入唔到sec

原帖由 媽媽虎虎 於 14-02-28 發表
明年再戰, 我個囡都係11月B, 舊年入唔到second round, 今年大B am offer

你囡囡入到second in 已經好叻&#1 ...
媽媽虎虎,多謝妳的鼓勵!

想問2011年9月下年可以做大b 嗎?

回覆:qqwater 的帖子

回覆 ccmk 的帖子

一間GH, 真係威力好大。仲係pm!!!!

引用:想問2011年9月下年可以做大b+嗎?

原帖由 qqwater 於 14-02-28 發表
想問2011年9月下年可以做大b 嗎?
今年見到有呢,加油

My daughter is 2011 June baby, got am offer. She is studying at SC now, I will probably release SC am offer.

I am actually quite surprised she got the offer as she cried and accompanied by dad for the 2nd interview though she answered all questions very well...
‹ 上一主題|下一主題