用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 衛理堂am / 明慧 pm , 大家點簡?
go

衛理堂am / 明慧 pm , 大家點簡? [複製鏈接]

希望各位家長比D意見, thanks thanks.
   2    0    0    0

引用:希望各位家長比D意見,+thanks+thanks.

回覆:衛理堂am / 明慧 pm , 大家點簡?

我個人都唔鍾意明慧,太商業,校長似做生意多過教小朋友,講咩教學方法都係推銷,小朋友只係似佢揾錢嘅工具

引用:我個人都唔鍾意明慧,太商業,校長似做生意

引用:我個人都唔鍾意明慧,太商業,校長似做生意

回覆:Ballack2012 的帖子

傻的嗎?玩到出律師信咁大?!

回覆:衛理堂am / 明慧 pm , 大家點簡

thanks for all comments, 明慧真係一D優點都無嗎?我本人都同意係有D商業化,但其實佢哋目標都係想想小朋友升到一間好的小學,另外較喜歡它們著重英普,最擔心係小朋友讀得唔開心

回覆:衛理堂am / 明慧 pm , 大家點簡?

我都有衞理堂amoffer. 明慧之前未能interview .
但兩間比較,選衞理堂.因為想小朋友開開心心返課,建立讀書興趣,希望佢發掘自己潛能,不想太早逼佢太多。讀書生涯漫漫長路。

引用:我都有衞理堂amoffer.+明慧之前未能intervi

‹ 上一主題|下一主題