用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 開卷有益 請推介kindle 兒童英文書
go

請推介kindle 兒童英文書

想找些淺易入門英文書給六歲小朋友。

其實一般响書店或圖書館搵到的, AMAZON 都有, 有D 仲FREE 的, 你可以就住你小朋友依家睇緊的英文書去SEARCH

Amazon search by age
The more bizzare a thing is, the less mysterious it proves to be.

回覆:請推介kindle 兒童英文書

太多了, 無從入手, 選擇困難症 希望有jm 指引吓!

回覆:小藍莓 的帖子

男仔?女仔?睇緊咩程度?

比較大路嘅有: Magic Tree House, Rainbow Magic, Junie B, My Weird School

謝謝推介。

回覆 huba 的帖子

多謝分享...

請問REGISTER了AMAZONE.CN, 係咪DOWNLOAD唔到英文書呢? 點算?

引用:請問REGISTER了AMAZONE.CN,+係咪DOWNLOAD唔

原帖由 BrianHoHoHo 於 14-02-17 發表
請問REGISTER了AMAZONE.CN, 係咪DOWNLOAD唔到英文書呢? 點算?
不明白你的問題,你是想直接去Amazon買英文書還是從其他途徑已得到英文書但不知怎放到kindle裏?

如果還未曾看,建議先看看 Kindle user's guide去明白基本使用方法。

引用:請問REGISTER了AMAZONE.CN,+係咪DOWNLOAD唔

原帖由 BrianHoHoHo 於 14-02-17 發表
我估你指Amazon US 英文書,應該要De-register CN, register US again.
如有錯,請其他專家指教!

一本搞掂!

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=group&fid=5927