用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小一選校 請問2015/16 小一入學申請表有邊D學校開始有? ...
樓主: jincaiyan
go

請問2015/16 小一入學申請表有邊D學校開始有? [複製鏈接]

回覆:jincaiyan 的帖子

Thanks

回覆:請問2015/16 小一入學申請表有邊D學校開始有

大家應該影定張靓相先, portfolio 有啲學校已經唔收,要留意報名細則,另外買定郵票,信封, book mark 定心儀學校網址,得閒就 click 入去睇下報名未

真道2015招生, 入得form喇,
六月四日deadline.
6月28日 or 7月5日in

sze0203  THANKS  發表於 14-2-19 09:47

原來真道已經開始喇,仲有乜學校咁早收表呢?

引用:大家應該影定張靓相先,+portfolio+有啲學

原帖由 a_for_apple 於 14-02-17 發表
大家應該影定張靓相先, portfolio 有啲學校已經唔收,要留意報名細則,另外買定郵票,信封, book mark 定 ...
想請教,什麼情況會交埋portfolio?學校有寫就要,咁冇提嗰d洗唔洗?

引用:Quote:原帖由+a_for_apple+於+14-02-17+發

原帖由 niclicma 於 14-02-21 發表
想請教,什麼情況會交埋portfolio?學校有寫就要,咁冇提嗰d洗唔洗?
真道用不用交profile?

睇呢個:

http://www.edu-kingdom.com/forum ... typeid&typeid=4

niclicma 發表於 14-2-21 01:11
唔收嗰d會寫明,冇提就大多會收,不過睇唔睇就god knows.
‹ 上一主題|下一主題