用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 九龍區邊度有得學圍棋呀?
go

九龍區邊度有得學圍棋呀? [複製鏈接]

醒目開學勳章

九龍區邊度有得學圍棋呀?

想俾囝囝學圍棋, ymca九百幾蚊八堂, 好唔好? 有冇人知? 呢個價錢貴唔貴? 除左呢度, 仲有邊度有得學? 請指教指教.
Latte, 又名臭Te或臭喵.

Re: 九龍區邊度有得學圍棋呀?

u can go to here search
CLICK !

醒目開學勳章

Thanks for your information.  Seems a lot of different course for the kids.

veronna ,
好似貴咗D,我大仔在紅磡學,不如你問吓。
www.clearning.org

醒目開學勳章

Thanks for your information.  

但創穎的時間是五點, 囝囝四點半基督少年軍才完, 很難由黃大仙趕去. 所以我應該會參加香港兒童棋院, 雖然貴一點,但 時間較多選擇及小朋友有空可上棋院找對手對奕.  Anyway 很多謝你的意見.

我個仔做野唔集中,我都想比佢學,上星期上綱做左資料搜集,
查左幾間,尖沙嘴not ymca,佐敦,旺角,沙田,創穎都唔錯,但太遠.旺角金龍船好似幾好,但最後決定報沙田,貪佢近.讀完先至話比bk mom知.

veronna:
上兩星期小朋友報了創穎的入門班,是2點幾不是5點。他們應該有其他班,好似星期日都有。星期六日都可以上去捉圍棋,不過要等小朋友學多幾堂才上去捉。
‹ 上一主題|下一主題