用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 有無人報讀今年劍嗚幼兒園?
樓主: peipeibb
go

有無人報讀今年劍嗚幼兒園? [複製鏈接]

Re: 有無人報讀今年劍嗚幼兒園?

hi all,

想問有無邊位小朋友會留番係km 讀k1 ?

autoto,

想請問km的課外活動真的比樂基多嗎? 要收費的嗎? 還有就是是否km大部份都是男孩子? 比例多少?  謝謝

hi 藍鞋子,

km 星期六d課外活動係要比$, km一般男仔比女仔多, 但我覺今年d女仔好似多

bbmummmy ,
點解KM會男生多個女生?
想請問你下午國際班N1有幾多班?因為我個仔會在9月上堂?同埋學費是否一樣?AM & PM 內容會有分別嗎?因我聽到很多唔同意見?Thank you?

yes,my son will stay in KM for K1. He is a big fan of KM now.
bbmummmy 寫道:
hi all,

想問有無邊位小朋友會留番係km 讀k1 ?

Dear all moms who will let your children study in KM k1, would like to invite you to have a lunch gathering for km 06k1 ,
click below and confirm :

GATHERING

Woodymom,

你仔仔留

bbmummy,
My son will study in am. He does not go to phonics class/ choir on Sat as we always go out on Sat/holidays.

can you tell me any tips for interview?   

what will the teachers ask the kid to do?  What questions will they ask the parents?   
靖直樂天名聲留, 朗月高照映楊柳

bbmummmy,

hello, 上次係運動會都無咩時間同你傾下, 我仔仔唔會留係km啦, 但都好高興認識到一個上午班既小朋友.

藍鞋子,

bbmummmy 都解釋得好岩, 其實我都唔係好清楚樂基依家有幾多課外活動, 但有個lego既course係好好既, 可惜只接受樂基學生, 不過km都有好多其他選擇, 實有樣岩係小朋友.  

下午班就一直有外籍老師一齊上堂, 其他大致同上午班相同.  我仔仔個班男仔好似真係多女仔的, 等我下次數下先.

autoto

bbmummmy,
Thank you for your information!

bbmummmy, autoto,

多謝你地回應呀? 咁我想問下km除左基本學費同書簿費外, 仲有冇其心雜費架? 茶點係咪要自備架?

autoto, 我想請問你點解唔會留你囝囝係km繼續讀k1呢? 佢將會去邊間讀呀?

藍鞋子,

KM 除左基本學費同書簿費外, 冇其他雜費, 茶點係要自備, 如果你有興趣上學校星期六課外活動才要額外比$.

我囡囡7月15日上午 interview~~  

‹ 上一主題|下一主題