用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 學跆拳道至綠藍帶, 係咪應該買齊整套護具? ...
go

學跆拳道至綠藍帶, 係咪應該買齊整套護具? [複製鏈接]

如題, 小兒而家學到綠藍帶, 到底係咪要買晒整套護具, 包括護陰, 雙面護甲, 頭盔連臉罩, 護手拳套, 護腳腳套連護小腿腳脛, 雞脾形腳靶?
   0    0    0    0

回覆:bonniec2000 的帖子

如果想繼續學和考試,yes!

睇個場有冇差不多大對手, 亦睇小朋友會唔會繼續學。

我仔紅黑帶, 剛剛教練先叫買, 成$1,200一套 ( 雞脾早期已買), 因為要有對手先打到。
我將這事告訴你們,是叫你們在我裡面有平安.在世上你們有苦難,但你們可以放心,我已經勝了世界. (約16:33)Born 3.02kg/1m 4.52kg/2m 6.06kg/3m10d 7.19kg/4m25d 8.38kg/6m 8.79kg/7m 9kg/8m 9.6kg/10m3w 10.2kg/12m 10.2kg/13m 10.8kg/16m 11.2kg

醒目開學勳章 王國長老

我囡依家係紅黑帶, 係升黃綠帶已經要買, 因為考綠帶已經要打搏擊.
任何人士未經本人同意不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

任何非 PM 形式查詢一律不回

各位~~~我唔會介紹補習社或興趣班, 唔使 PM 問我呀, 我係唔會覆架~~~

回覆:Honey 的帖子

我仔也剛買了一套,$650咋。

回覆:學跆拳道至綠藍帶, 係咪應該買齊整套護具

阿女升綠帶果帶就要買,因為要年年都比賽就成套買,成套有晒會徽,所以一定要跟會買,大約千五

‹ 上一主題|下一主題