用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 想問下York K1學費?
go

想問下York K1學費?

收到2015 K1 offer,想問下幾錢學費?雜費貴唔貴架?

我都想知

回覆:siu_baby 的帖子

引用:2015年K1國際$5200,主流$4600,交12期,雜

原帖由 BALL_B116 於 14-01-12 發表
2015年K1國際$5200,主流$4600,交12期,雜費上下學期各千幾二千(自選項目),茶點半學期$24xx(自願參加) ...
Thx!

引用:2015年K1國際$5200,主流$4600,交12期,雜

原帖由 BALL_B116 於 14-01-12 發表
2015年K1國際$5200,主流$4600,交12期,雜費上下學期各千幾二千(自選項目),茶點半學期$24xx(自願參加) ...
書費係一年/半個學期?

回覆:BALL_B116 的帖子

請問茶點是否多數同學仔都join? 我女吃得慢,playgroup tea time 往往只吃半塊至一塊餅。如果有其他飲品,很多小朋友有得飲而女兒沒有得飲又好唔開心咁。

回覆:noviasobb 的帖子

我小朋友上學期有join茶點,下學期會自己帶。自己帶選擇更多,又可以整囝囝鍾意嘅公仔,我相信應該冇問題