用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 九龍塘樂基今天收到信了
go

九龍塘樂基今天收到信了 [複製鏈接]

收到reject信,雖然有點失望,但僧多粥少,理所當然.回想當初很優心兒子會冇offer,到現在已有幾個offer可選擇,實該感恩,希望失意的家長們不應灰心,人生道路可漫長!
   3    0    1    0

回覆:九龍塘樂基今天收到信了

我都收到reject letter,不過in嗰陣已經對呢個學校印象好差,所以都冇失望。in嗰陣喺條後巷排隊不特只,仲要前前後後等成個鐘,喺課室門口等嗰陣已經見老師喺啲form mark晒記號,我嗰陣已經同老公講in嚟都浪費時間

完全同意,當時我也發現,也是這樣想,無期望所以無失望。始終5千爭80。幾實每班得20個位,唔知多少人爭20個位。

我覺得樂基係好學校,但無耐位少,加上佢地咁in,  真係好難judge 邊個叻D, 所以無論有無offer,  大家都唔好唔開心, 來緊仲有 St Cat,  LH, KM 呢D interview,  可能the best is yet to come,  right?  

引用:收到reject信,雖然有點失望,但僧多粥少,理

原帖由 alvin881 於 14-01-11 發表
收到reject信,雖然有點失望,但僧多粥少,理所當然.回想當初很優心兒子會冇offer,到現在已有幾個offer可選擇, ...
我仔都reject,但預左

回覆:alvin881 的帖子

今日收信,都係reject!

Reject oh!!!! 預左了,太多人爭了!

Reject oh!!!! 預左了,太多人爭了!

Reject...不過都叫做試過:;pppp:

引用:收到reject信,雖然有點失望,但僧多粥少,理

原帖由 alvin881 於 14-01-11 發表
收到reject信,雖然有點失望,但僧多粥少,理所當然.回想當初很優心兒子會冇offer,到現在已有幾個offer可選擇, ...
Agree ( 啱啱收到信....REJECTED!)

got pm offer

引用:got+pm+offer +

原帖由 isoalc 於 14-01-11 發表
got pm offer
congrats ah!! 你夢想成真了

引用:Quote:原帖由+isoalc+於+14-01-11+發表got+

原帖由 sakbbjaijai 於 14-01-11 發表
congrats ah!! 你夢想成真了
yes ar. very suprise n happy

引用:Quote:原帖由+sakbbjaijai+於+14-01-11+發

原帖由 isoalc 於 14-01-11 發表
yes ar. very suprise n happy
中英or 國際?

這個interview, 令人感覺沒誠意。唔知明星d仔女有沒有offer呢?!

引用:Quote:原帖由+isoalc+於+14-01-11+發表yes+

原帖由 sakbbjaijai 於 14-01-11 發表
中英or 國際?
下午中英

今曰終於收倒信...waiting list..我number 100內唔知有無機??

引用:今曰終於收倒信...waiting+list..我number+

原帖由 RMC0101 於 14-01-11 發表
今曰終於收倒信...waiting list..我number 100內唔知有無機??
你點知自己number 100 內?我都係waiting , 邊度睇到排第幾?

引用:今曰終於收倒信...waiting+list..我number+

原帖由 RMC0101 於 14-01-11 發表
i want to know what number you are referring to as well. is it the number on ur application form or the interview slip?

Rejection.
Congrat to those bb got a offer.
‹ 上一主題|下一主題