用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 York Vs 九龍塘迦南 Vs Pods
go

York Vs 九龍塘迦南 Vs Pods [複製鏈接]

請問大家會點揀?
1.York英文好,有名氣,但普通話及數弱
2.迦南課程平均,中文強
3.Pods-九龍塘樂基香港分校,英普班,小班,0雜費。
想小朋友考私小或直資或叩門時有競爭力,注重中英文,上小學不吃力,請問大家會怎樣揀?

1    0    0    0

回覆:alison_0919 的帖子

請問pods 同九龍塘think, 你會點揀?

引用:請問pods+同九龍塘think,+你會點揀? +

原帖由 crazymum 於 14-01-11 發表
咁我會揀pods,因ratio低好多,又零雜費,課程又跟樂基一樣。

我讀過你的舊post,請問你大仔最後有無考到其他私小或扣門成功?
因我在考慮他日扣門或考學校的情況,係到諗好無俾機會pods而放棄九龍塘幼稚園......謝謝你解答....

Cutemom0808  我就唔覺得Kln Tong kinders對考小學有幫助  發表於 14-1-13 09:50

一定係PODS啦,PODS雖然新,但課程同校長都同HKPS一樣,我信PODS多過York

引用:一定係PODS啦,PODS雖然新,但課程同校長都

原帖由 Cutemom0808 於 14-01-13 發表
一定係PODS啦,PODS雖然新,但課程同校長都同HKPS一樣,我信PODS多過York
York 已經black list左,我係想比較think je!

引用:Quote:原帖由+Cutemom0808+於+14-01-13+發

原帖由 crazymum 於 14-01-13 發表
York 已經black list左,我係想比較think je!
想問點解 blacklist York?

pls check pm

crazymum 發表於 14-1-13 11:09

我prefer PODS, 佢個課程同目標都係我想要的

‹ 上一主題|下一主題