用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 Greenfield PN interview
go

Greenfield PN interview [複製鏈接]

請問Greenfield PN interview 係點樣??
用英文Or用中文
Thx
   1    0    0    0

回覆:Greenfield PN interview

有2位老師interview. 一位係Net,另一位係用普通話老師,個Net會問你用英文或普通話...PS: 我係in Long Beach

引用:有2位老師interview.+一位係Net,另一位係

原帖由 qqicq 於 14-01-08 發表
有2位老師interview. 一位係Net,另一位係用普通話老師,個Net會問你用英文或普通話...PS: 我係in Long Bea ...
係咪一個家長 in? 小朋友考D咩? million thanks!!

引用:Quote:原帖由+qqicq+於+14-01-08+發表有2位

原帖由 booxxjac 於 14-01-08 發表
係咪一個家長 in? 小朋友考D咩? million thanks!!
兩個家長一齊見都可以,不過過程主要問小朋友平日生活習慣,in期間小朋友會坐在家長旁邊玩,其實我估佢地想觀察個小朋友定唔定,所以記得train佢坐住椅玩多d

引用:Quote:原帖由+booxxjac+於+14-01-08+發表係

原帖由 lamcat327 於 14-01-08 發表
兩個家長一齊見都可以,不過過程主要問小朋友平日生活習慣,in期間小朋友會坐在家長旁邊玩,其實我估佢地想 ...
Thanks. 我B坐唔定實冇望

引用:Quote:原帖由+lamcat327+於+14-01-08+發表

原帖由 booxxjac 於 14-01-08 發表
Thanks. 我B坐唔定實冇望
我囝都係,1月18日in,機會渺茫…

‹ 上一主題|下一主題