用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 好唔開心,York唔肯安排返interview
go

好唔開心,York唔肯安排返interview [複製鏈接]

我係細b, interview機會已少, 眼見身邊細b都有得in係我冇, 上ek見大b出埋offer先覺得唔對路, 打去york問話冇理由收唔到信interview, 現已in晒人, 我問佢係咪冇得in, 佢只同我講句唔好意思, 我係有收過confirm letter收到我份form, 係收唔到interview信, 真係好唔甘心!

0    0    0    0

引用:我係細b,+interview機會已少,+眼見身邊細b

原帖由 natalieay 於 14-01-08 發表
我係細b, interview機會已少, 眼見身邊細b都有得in係我冇, 上ek見大b出埋offer先覺得唔對路, 打去york問話 ...
唔緊要啦..佢只 offer 細 b special k1.. 即是將小B迫做大B..就算佢俾 offer 你,你B都係遲一年先讀書..所以如果你冇咗個機會 in 你可下年再報 n .. 如果真係想讀 York ..

回覆:natalieay 的帖子

唔好唔開心啦!

回覆:好唔開心,York唔肯安排返interview

要多啲上EK, 之前講簡介會已經好hit

引用:我係細b,+interview機會已少,+眼見身邊細b

原帖由 natalieay 於 14-01-08 發表
我係細b, interview機會已少, 眼見身邊細b都有得in係我冇, 上ek見大b出埋offer先覺得唔對路, 打去york問話 ...
簡介會校長都講咗細B只會offer special k1 for 2014-15,迫細B做大B,所以唔洗唔開心,我個女都係細B,所以知道只offer special K1之後我都interview都唔去,費時浪費時間

引用:Quote:原帖由+natalieay+於+14-01-08+發表

原帖由 bibi0531 於 14-01-08 發表
簡介會校長都講咗細B只會offer special k1 for 2014-15,迫細B做大B,所以唔洗唔開心,我個女都係細B,所以 ...
更正:係15-16年

回覆 bibi0531 的帖子

佢有K1好多位嘅 !

回覆:好唔開心,York唔肯安排返interview

我今年係申請N班, 咁係咪即係代表如果我今年有得in, 入左N班, 到第2年直升都唔會入K1, 而係入special K1? 如果係都真係唔係幾好喎...

回覆:Charlie妹 的帖子

係咪要上簡介會先大機會入到?

回覆:bibi0531 的帖子

咁special K1讀完又點? 冇得直上K2? 唔係好明special K1係咩

回覆:natalieay 的帖子

如果你係細B有下年 2014 PN offer, 禁2015年都以細B直升K1,唔係special K1. 如果York俾2015 Special K1 offer 你, 簡單啲諗,即係叫你小朋友2015年以大B身份讀PN咯。Special K1 同 PN課程一樣,只係個名唔同。

‹ 上一主題|下一主題