用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 天后The Learning Hub
go

天后The Learning Hub [複製鏈接]

天后The Learning Hub 請問有冇人讀過同埋覺得好唔好?
   2    0    0    0

推! 我都好想知 ~~

我個仔啱啱轉左過嚟讀rwi, 因為之前讀開果間centre執左。我打電話去約做評估。當曰外籍老師好有心機講解評估結果,我見個仔又鐘意個老師,所以報左名。啱啱先上左一堂。

其實你地可以做左評估先考慮都得嫁。

我唔記得講,我之前去左另一centre做評估,佢居然要我個仔重謮果個level。好在同學仔媽媽介紹我嚟TLH再做評估,我個仔仲可以繼續讀,唔洗repeat.

唉,仲比我知道之前執左的centre拖長課程,10個月變16個月,激死我!而家D書又冇得攞番。

回覆:bloglo110 的帖子

執左果間係吾係樂xxx?佢退番已交的學費比你未?我的囡囡在那裡上rwi,而家重未收番d學費,吾知佢會否一直拖呢?

QQ Club 好無良, 不負責任....

引用:執左果間係吾係樂xxx?佢退番已交的學費比

原帖由 sml 於 14-01-19 發表
執左果間係吾係樂xxx?佢退番已交的學費比你未?我的囡囡在那裡上rwi,而家重未收番d學費,吾知佢會否一直 ...
唉,系呀,系樂xxx呀。學費,書都未退番比我呀。打佢地個電話一直都冇人聽,好無良心。

之前,TLH 打比我話,有轉讀到TLH嘅媽媽報料,可以到何文田攞番退款和書本喎。我要返工,要等星期六先可以去。就快又到新年,已經好忙嫁啦。。。。煩死。

好在TLH幫手追番牛津的証書同report, 煩少樣。如果唔系,又要去何文田追!btw,  佢地何文田間公司好似已經改左名??

你快D追呀,唔系就一直拖。。。。拖下拖下又冇左件事嫁啦。

回覆:天后The Learning Hub

我星期一(20號)終於收到refund果張cheque。
佢地個電話係好難找到人,平日早上和星期六都無人聽。
LZYE在英國上左市,用這個名可以找到一些資料。似乎係一路無錢賺,新資金未談妥,於是就關曬香港的centre以減少損失。

sml 發表於 14-1-22 13:03
我星期一(20號)終於收到refund果張cheque。
佢地個電話係好難找到人,平日早上和星期六都無人聽。
LZYE在 ...
Thanks for the info and I will go there today!! ><

回覆 bloglo110 的帖子

Hello, 我想問天后The learning hub 好吾好?想幫小朋友報RWI. Thank you!

Peacepeace 發表於 15-1-19 18:09
回覆 bloglo110 的帖子

Hello, 我想問天后The learning hub 好吾好?想幫小朋友報RWI. Thank you! ...
yes, my kid is still studying here.

回覆:天后The Learning Hub

我兩個囝都响度讀RWI,佢哋好鍾意個老師!而家兩個仔都可以自已睇書,遇到唔識嘅宇都拼到!

sysy474  想請問囝囝幾大?讀左幾耐?Thx   發表於 15-2-25 03:25
‹ 上一主題|下一主題