用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 升中派位 派成績表未呀??
go

派成績表未呀??

醒目開學勳章

請問大家派成績表未呀??

回覆:派成績表未呀

未呀!15/1 才派!16/1 才交自行啊!

醒目開學勳章

都早我一日,我要16/1先派,連banding都唔知

我會打電話問老師級名次,因15/1 成績表應由小朋友帶回家,驚老師又吾講名次!

醒目開學勳章

多謝提醒!!

回覆 kinchioscar 的帖子

成績表未派, d証書又未出, 點文表呀!

醒目開學勳章

我都煩緊

醒目開學勳章

你哋學校有冇教整portfolio??

王國會長

kinchioscar 發表於 14-1-5 12:59
冇教整portfolio, 也冇打算整

kinchioscar  可以唔整嗎??  發表於 14-1-5 15:33

王國會長

kinchioscar 發表於 14-1-4 23:31
請問大家派成績表未呀??
未派, 但電話問左名次和banding

引用:你哋學校有冇教整portfolio??

原帖由 kinchioscar 於 14-01-05 發表
我都唔會整!只填form夾埋成績表及証書就ok了!

醒目開學勳章

我個女上年老師家長會講完之後番學派選校表俾學生,跟住幾日內用鉛筆寫全呈分試名次成績表度(成績表科目唔係全部呈分)同講俾佢地知1至幾係第1組別,等我地搞掂交番學校,家長日見面再傾其他
我女2001年1月8日QE出世  

引用:我個女上年老師家長會講完之後番學派選校表

原帖由 gloriap 於 14-01-06 發表
我個女上年老師家長會講完之後番學派選校表俾學生,跟住幾日內用鉛筆寫全呈分試名次成績表度(成績表科目唔係 ...
好正

[URL=http://www.upload-image.org][IMG]http://www.upload-image.org/img/b7b0b24b3c414187393fd33c9fbeab15/new33.gif[/IMG][/URL]

我們上月中已派了,可能因為11月頭已考好試,那麼你們咁遲交表咪冇咁好?

王國會長

123smile 發表於 14-1-6 10:16
我們上月中已派了,可能因為11月頭已考好試,那麼你們咁遲交表咪冇咁好?

...

又唔係先到先得, 冇所謂吧, 我都想早交, 但仲未派成績表

醒目開學勳章

遲交冇所謂,但唔好最後果日交,最後日期前2日左右,有野要補都有時間補!未派成績就未能知有冇機會試心儀學校,心中有數唔係邊緣人就易諗d…
我女2001年1月8日QE出世  

醒目開學勳章

其實我哋12月頭已考完,唔明點解學校咁遲派

我姨甥女直頭而家先黎考term exam, 都唔知幾時先有成績表

引用:我姨甥女直頭而家先黎考term+exam,+都唔知

原帖由 silvia_ng 於 14-01-07 發表
我姨甥女直頭而家先黎考term exam, 都唔知幾時先有成績表
嘩!佢依間都真係破晒記錄!有人一月尾考六年級第二次試啦!你親戚係唔係講考第二次呀!

我個仔的學校都系是星期五至由這個星期三才考試期未,15/1才派成績表,學校都建議我們20號交自行表。