用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 York 剛收到信了
樓主: phubi
go

York 剛收到信了   [複製鏈接]

引用:回覆+alison_0919+的帖子 呢D都係其次,+以

原帖由 wp09wong 於 14-01-06 發表
回覆 alison_0919 的帖子

呢D都係其次, 以下呢段先顯得york嘅誠意lor...
我都覺得佢地好有心!!

回覆:Charlotte1229 的帖子

我同你一樣,一額汗

引用:Quote:原帖由+wp09wong+於+14-01-06+發表回

原帖由 sakbbjaijai 於 14-01-07 發表
我都覺得佢地好有心!!
面試有兔仔俾小朋友接觸及有小朋友喜愛的爆谷,女第一次接觸真兔仔及第一次拿着一筒爆谷吃,這些都很開心難忘,感覺學校很有心

我20 in, 仲未收信, 可能 而家有信的好似全部係有offer, 無reject or waiting

回覆 MCCMCM 的帖子

各位JM, YORK PM OFFER 的是否都是較大B (8月前出世)?

回覆 farlee 的帖子

March bb 都係am offer, 除左入去interview rm 時扭計喊,全部答到做到架,唔通就係咁無得pm ?!

回覆 gv2009 的帖子

RE: gv2009
你開始時是APPLY PM SESSION 嗎?

引用:回覆+MCCMCM+的帖子 [size=10.5pt]各位JM,

原帖由 farlee 於 14-01-07 發表
回覆 MCCMCM 的帖子

各位JM, 有YORK PM OFFER 的是否都是較大B (8月前出世)?
我地係1月B

回覆 sakbbjaijai 的帖子

RE: sakbbjaijai
你是APPLY PM OR AM SESSION 嗎? Do you think your child can complete all the tasks instructed by the teacher?

回覆:York 剛收到信了

請問大家會郵寄reply slip?怕不怕寄失?

今日收到信了!5月b, 要am俾am offer.

Oh I dont know am offer only 2 hours! then I think PM offer would be better for my kid...

I've got another PN am offer...so still struggling whether I should pay the deposit...

回覆 farlee 的帖子

我有幾個朋友都是8/9月B, 報左AM SESSION 都有 AM OFFER....
但暫時有另一D MAMA GROUP既朋友9 月B 都報左PM SESSION 就都未有OFFER wor.....

我自己都報左PM 呀...9月細B...但我個B做到晒老師既TASK架..,,老師當時仲讚佢做得好.

我是否選錯SESSION呢?
PM SESSION 真的唔收細B?(擔心中...)

回覆 phubi 的帖子

I also prefer am session but better have 3 hour....^^ not 2 hour la~~~
I have AM offer at another school as well......

今朝收到信!開心到呢!
Apply pm 比pm!

回覆:lamwanchai 的帖子

請問郵chop 係幾號架?住邊區?

回覆:rainbow_bb 的帖子

請問考你小朋友d咩呀?我八月b 分吾到colour big small, 未有信

引用:Quote:原帖由+sakbbjaijai+於+14-01-07+發

原帖由 noviasobb 於 14-01-07 發表
面試有兔仔俾小朋友接觸及有小朋友喜愛的爆谷,女第一次接觸真兔仔及第一次拿着一筒爆谷吃,這些都很開心難 ...
Same here

回覆:lamcat327 的帖子

Thanks reply me,你意思係雜費首期$7000左右,下學期又另計?好貴我計下是否有能力比小朋友讀

回覆:supernova615 的帖子

‹ 上一主題|下一主題