用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 YORK 好谷?
go

YORK 好谷? [複製鏈接]

0    0    0    1

用家, 我覺得唔算太谷, 不過都係學術型。

引用:其實校長咁重視考cambridge,+讀york係咪成

原帖由 CapricornO 於 14-01-02 發表
其實校長咁重視考cambridge, 讀york係咪成日都要溫書學串字的? 但係好多用家都話唔算谷, 愉快學習, 大家點 ...
Cambridge只要日日都有上外語老師英文課堂,唔洗點大train都可以考到。香港唔止佢一間K係咁

CapricornO  但係校長以合格率黎做賣點.....  發表於 14-1-2 15:35

原來我同你都係有研究呢兩間學校喎!!! 咁我話俾你聽, joyful TW嘅媽媽係group度分享, 佢地小朋友係學校無專登TRAIN佢地考cambridge, 就咁做左幾次練習, 已經考到14盾喇! 相信有咁好成績係同學校語境有關。不過Joyful上年轉左出版社,考cambridge變成左星期六返去上嘅興趣班。

btw,你有joyful offer? am定pm?

即係york平時既語境足令小朋友在劍橋試取得佳績?pn班係米冇分主流/國際?

回覆:kowloonfish 的帖子

‹ 上一主題|下一主題