用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 擾民心底話
樓主: nting
go

擾民心底話 [複製鏈接]

回覆:擾民心底話

簽名被屏蔽

回覆:joannec05 的帖子

比個讚你!

唔………佢講過佢工作比較有彈性……

天助自助者,  別再怨天尤人

引用:比個讚你! 唔………佢講過佢工作比較有彈

原帖由 Mrs.Luckycat 於 13-12-19 發表
比個讚你!

唔………佢講過佢工作比較有彈性……
我估佢係作家。。。。要出關於幼稚園書。。。。

引用:其實我不知有何得罪大家 難道不掩飾心中情

原帖由 寫我心中話 於 13-12-19 發表
其實我不知有何得罪大家
難道不掩飾心中情感是罪?
老實講有點虛偽!!

似多過一個人用同一個名出POST... 收集緊唔同TOPIC嘅反應...
但點都好其實並冇問題... 就當有幾個人版... 唔係佢挑個題目出來... 現實世界都會有咁嘅人...
你唔睇咩人出POST有時都會覺得幾有趣...

回覆:corachanyy 的帖子

唔同嘅人用一個名出post再搜集意見………,這分析亦有道理。

天助自助者,  別再怨天尤人

留意到回佢post甚至support佢既人有幾個係新開acc架,好似123 133 咁!
一人份演幾角
孖寶的媽

引用:無心引起罵戰。Apologize+if+my+words+are+

原帖由 nting 於 13-12-19 發表
無心引起罵戰。Apologize if my words are too hard and rude. But I just got really annoyed by these ki ...
I understand u , everytime when I see that post , I also feel annoy , but I will not leave Any comments

如果佢係真有此人,希望佢要盡早去學下溝通技巧,對自己同對教個仔都好有用,因為唔識溝通技巧,幾讀倒書都無用,開口著脷,成日得罪人,條路會好難行!

我從來未試過咁唔鍾意一個BK/EK 媽媽

真心慶幸我個囡唔駛有呢啲同學媽咪

利申: 民生收左我個囡

回覆 nting 的帖子

算我再多口,個Forum係大眾論壇,個別人士d post,如果真係別有用心,只要無犯規,佢要點post點玩都得(如一人幾號互相呼應)。

如果覺得個topic無聊或已知哪些post可以不理,唔click去睇就ok。

我明白你出依個post的原因,不過覺得你衝動左,出依個post會適得期反。有心人可能見你咁做更高興。

Chirley  agree  發表於 13-12-20 14:00

回覆:yuensammi 的帖子

same

引用:其實原先都無留意,好用心去睇or回覆,不過

原帖由 dokanty 於 13-12-19 發表
其實原先都無留意,好用心去睇or回覆,不過慢慢開始留意到個名咁熟,次次都係佢,慢慢發現開始有人追擊佢, ...
你講得好啱,睇左佢大部分post,覺得佢有d問題

回覆:ElaineW_Mama 的帖子

多謝你既意見。你講得啱,我可能已經中伏,個位''媽媽''在偷笑中。我只不過睇唔過眼原本一個比各界媽媽真心分享同交留既平台會比黑客入侵。難為成班媽媽慘被利用。

回覆:nting 的帖子

以上係覆Elaine w mama的

回覆 nting 的帖子

唔洗唔開心,笑番下,依個係開心家長論壇嘛。

引用:其實原先都無留意,好用心去睇or回覆,不過

原帖由 dokanty 於 13-12-19 發表
其實原先都無留意,好用心去睇or回覆,不過慢慢開始留意到個名咁熟,次次都係佢,慢慢發現開始有人追擊佢, ...
完全同意,十分無聊:igiveup

回覆 Cynthiapple 的帖子

其中support佢的有一個我最怕的係果個龍校x友, 有理無理一定要講到佢贏晒, 好可怕的心態....

tiggeryyw    發表於 13-12-19 23:25

引用:留意到回佢post甚至support佢既人有幾個係

原帖由 Cynthiapple 於 13-12-19 發表
留意到回佢post甚至support佢既人有幾個係新開acc架,好似123 133 咁!
一人份演幾角 ...
我同佢冇關㗎,我唔係佢d supporters!
回回下佢d post我都廢事再回,嘥氣,留返d精神陪小朋友仲好

同埋我唔覺佢係[最]冇理嗰個,佢只係玩嘢,但冇鬧人,唔理佢就算

簽名被屏蔽
‹ 上一主題|下一主題